Какво не знаем за Мариан Кюрпанов

Мариан Кюрпанов
Снимка: Нова телевизия

Доскоро Мариан Кюрпанов беше познат на една час от българите, като моделa, който бе сред финалистите на "Мистър Свят" през 1999 г. За последните седмици неговото име придоби по-широка популярност покрай участието му във "VIP Brother 2013", където отново се очаква да остане сред финалните участници. Мариан се превърна в един от фаворитите на българската публика с европейското си излъчване, освободеното поведение и същевременно добро възпитание. Edna.bg се опита да разбере какво се крие зад усмивката на Мариан Кюрпанов.

Да живееш за мига
Преди седмици попитахме Мариан каква е неговата концепция за живота. Той сподели пред Edna.bg, че сред важните неща в живота му е неговото спонтанно решение да зареже всичко и да се премести на 32-ра улица в Ню Йорк, далеч от семейството и приятелите. Екстремен и непринуден по природа, Мариан обича всички "наситени" моменти, които спират дъха и понякога се оказват решаващи за бъдещето. В свободното си време моделът обича да се гмурка в рифове, да скача с парашут, а от известно време се увлича и от кайт сърфа. Когато, обаче адреналинът е в повече, идва времето за йога упражнения. Зрителите на Нова телевизия видяха неведнъж Мариан да се балансира с йога в Къщата на "VIP Brother 2013". Дали това е тайната на позитивното му настроение?

Формулата за добро прекарване
Обкръжението на Мариан Кюрпанов е единодушно, че той е във вихъра си, когато има възможност да попее, потанцува и най-важното – да прекара време с приятели. Сред любимите музикални стилове на Кюрпанов присъстват хаус, прогресив и транс теченията, а "Депеш Мод", "U2" и Майкъл Джексън са едни от топ изпълнителите в неговата класация. Добрият вкус към живота носи и добър вкус към храната. Мариан е почитател на морските дарове - кралски рак, риба, както и други деликатеси. След толкова години, прекарани в Италия, той споделя, че е ценител на хубавото вино, но в умерени количества.

За какво мечтае Мариан
Когато стане дума за мечти, приятелите на Мариан казват, че волната му душа не спира да се стреми към нови усещания и опознаване на големия и шарен свят. Моделът мечтае да усвои бейс джъмпинга – един от най-опасните спортове в света, в който "летиш в буквалния смисъл на думата" десетки метри с помощта на крила. Сред не толкова опасните предизвикателства се нареждат желанието му да работи като физиотерапевт и да се научи да свири на китара. Преди влизането си в Къщата на "VIP Brother" Кюрпанов шеговито разкри, че иска да придобие технически умения, за да се справя по-добре в битовите ситуации, от които никой не може да избяга.

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти