Какво казват за новото кралско бебе леля Кейт и чичо Уилям (и защо Джордж Клуни се чувства засенчен от новината)

Кейт и Уилям
Снимка: Getty

Херцогът и херцогинята на Кеймбридж разказаха за вълненията след новината за раждането на своя племенник, а Джордж Клуни също имаше какво да каже по темата.

Вчера Кейт Мидълтън и принц Уилям посетиха клипера „Къти Сарк“ в Лондон и споделиха, че също не знаят как ще се казва новороденото и чакат с нетърпение да узнаят името му.

Кейт и Уилям
Снимка: Getty

„Следващите няколко седмици са малко плашещи първият път, така че им желаем всичко най-добро“, сподели Кейт Мидълтън и допълни: „Моментът е много специален, след рождените дни на Луи и Шарлът и в е страхотно време от годината да посрещнеш бебе сега, пролетта е във въздуха“.

Вижте още снимки от събитието тук >>>

За събитието херцогинята на Кеймбридж беше заложила на спортно-елегантен стил с блуза на райе, панталони в тъмносиньо и велурени обувки в същия цвят, а акцентът беше в яркочервената ѝ чантичка.

Кейт и Уилям
Снимка: Getty

Принц Уилям се пошегува: „С удоволствие и радост посрещам брат си в обществото на лишените от сън, където се намират родителите.“

На въпроса бащата на три деца ще помогне с опита си на своя брат херцогът на Кеймбридж отговори: „Имам много съвети, но му пожелавам всичко най-хубаво и се надявам, че през следващите няколко дни ще може да поспре и да се наслади на това да имаш новородено в семейството и радостите, които идват с това.“

Актьорът Джордж Клуни, който беше сред гостите на сватбата на Меган Маркъл и принц Хари миналата година, отпразнува своя 58-ми рожден ден в същия ден, когато се роди и първото дете на двойката.

Снощи Клуни присъства на премиерата на новия си минисериал – „Параграф 22“, и сподели как му се е отразило събитието в кралското семейство. „Беше малко дразнещо, защото това хлапе наистина открадна вниманието от мен! Това беше моят ден! Вече го споделях с Орсън Уелс и Зигмунд Фройд“, пошегува се актьорът.

Джордж Клуни
Снимка: Getty

Встрани от това, Джордж Клуни се скри радостта си: „Много съм щастлив. Те са прекрасна двойка, така че е много вълнуващо.“

Той обсъди слуховете за възможността да бъде кръстник на новороденото бебе в предаването на Джими Кимъл. „Това би било лоша идея“, сподели актьорът. „Не бива да съм кръстникът. Аз вече съм баща на близнаци и едва се справям с това. Не трябва да съм ничий кръстник!“

Прочетете още:

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти