Какво е състоянието на Стефан Данаилов след инцидента?

Операция за смяна на тазобедрена става предстои да бъде направена на актьора Стефан Данаилов, който беше приет по спешност в болница със счупена шийка на бедрото, съобщава NOVA.

Актьорът беше приет в ортопедичното отделение на лечебното заведение в понеделник. Той е със счупване на бедрена шийка. Инцидентът с легендата на българското кино и театър е станал в неделя в апартамента му в Приморско.

„До колкото имаме информация от дежурните екипи, състоянието на Стефан Данаилов в момента е стабилно. Без промяна в показателите му от вчерашния ден. Днес ще бъдат назначени допълнителни консултации от специалисти, допълнителни образни и параклинични изследвания. И се подготвя за евентуална операция, която обаче не налага спешност за момента”, заяви в ефира на „Здравей, България” д-р Стоил Апостолов, управител на МБАЛ „Бургасмед”.

Лекарят посочи, че решението за операцията ще бъде взето в следващите 48 часа.

„Искаме да направим най-доброто за г-н Данаилов и за това сме предприели всички необходими мерки, които се налагат и които предприемаме за всеки един такъв пациент”, подчерта д-р Апостолов.

Стефан Данаилов
Снимка: БГНЕС

Той добави, че с оглед на диагнозата състоянието на Стефан Данаилов е добро и дори е проявявал чувство за хумор.

Синът на актьора Росен Цанков също потвърждава, че баща му се чувства добре: „Говорих с него вечерта, когато се случи това. Той е в много добра кондиция, със страхотен дух е и това ще му помогне да се възстанови. Мисля си, че скоро ще се върне на сцената. Операцията ще е в Бургас, защото той така е решил. А когато той реши нещо, така става. Освен това мисля, че не е удачно да се мести в София в това състояние”.

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти