Каквато майката, такава и дъщерята

Тина Ноулс
Снимка: Getty/Guliver

Лилия Огнянова

Ако се чудите от кого Бионсе е наследила красотата, таланта и амбициозността, то веднага казваме – от майка си Тина.

Прекрасната госпожа Ноулс е на 61 години, изглежда повече от впечатляващо и точно заради това са ѝ отделили корица и златна корона на новия брой на сп. Ebony. Темата на броя е „Завинаги секси“ и Тина е идеалната жена, която да я илюстрира.

С рокля, червило и маникюр в еднакъв страстен червен цвят, златни накити, разкошна коса в буйни къдрици и истинска кралска корона – Тина излъчва женственост, магнетизъм, сила и класическа красота.

В броя се разказва повече за живота на г-жа Ноулс, който определено заслужава внимание.

На 18 години тя започва да живее сама в Калифорния. На 34 отваря свой фризьорски салон, като вече е женена жена и майка. За няколко години салонът на Тина става един от най-популярните и посещавани в Хюстън, а самата тя постепенно се ориентира към модата.

Дъщеря ѝ Бионсе още от малка поема по пътя на музиката и шоубизнеса, като родителите ѝ активно я подкрепят.

Баща ѝ Матю Ноулс е мениджър на момичешката група Destiny's Child, където Би изявява за първи път певческия си талант, а Тина е дизайнер на костюмите на момичетата. В последствие групата се оказва успешна, че и сериозно печеливша, така че родителите на Бионсе хвърлят всичките си усилия да направят дъщеря си една от най-известните певици в световен мащаб.

И успяват. Но и проблемите не закъсняват.

Преди няколко години се разрази семеен скандал в семейство Ноулс, който се превърна и в публичен, след като се разбра, че бащата на певицата Матю от години поддържа тайна връзка с актрисата Александра Райт и има дете от нея. Последва бърз развод, но жените от клана Ноулс са силни – и Тина, и дъщерите ѝ Бионсе и Соланж показаха твърд характер, скриха емоциите и продължиха напред.

Към днешна дата 61-годишната Тина е щастливо омъжена за 68-годишния Ричард, като двамата се ожениха миналата година. Церемонията бе стилна, красива, а всички дами облечени като булката в бяло.

Освен прясно омъжена жена, Тина е и баба на две внучета – 3-годишната Блу Айви на Бионсе и съпруга ѝ Джей Зи и 10-годишния син на по-малката дъщеря Соланж Ноулс.

Виж още:

Защо Бионсе е абсолютен революционер

Мечтите на Бионсе

Чувства ли се Бионсе феминистка

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти