Как изглежда 19-годишната внучка на най-красивата принцеса в света - Грейс Кели

Как изглежда 19-годишната внучка на най-красивата принцеса в света - Грейс Кели
Снимка: netinfo

Нейното име е Камил Готлиб, на 19 години и вече има близо 30 хил. последователи в "Инстаграм". Това, което я прави още по-интересна, освен красотата й е, че тя е внучката на невероятната актриса, а по-късно принцеса на Монако - Грейс Кели.

Не малко хора казват, че в рода на Грейс Кели се раждат само красиви хора, а Камил е определено доказателство за това.

Вижте снимки на внучката на Грейс Кели ТУК >>>

19-годишната красавица скоро публикува нова снимка в "Инстаграм". Със своите червени и плътни устни, сини очи и лек грим много от потребителите отберязаха в коментарите, че тя прилича много на своята прочута баба.

На снимката Камил е с цигара, нещо което пък предизвика и някои негативни коментари. "Красива млада дама, но това нещо в устата й е отвратително", пише потребител.

Красивото момиче е най-малкото дете на принцеса Стефани, най-малката дъщеря на Грейс Кели и принц Рение III, която е родена през 1965 г.

 

BACK TO BLACK AND WHITE 🃏

A post shared by Cam🖤 (@camillerosegottlieb) on

Бащата на Камил не е официално вписан в родилния акт, но се смята, че той се казва Жан-Реймон Готлиб, чиято фамилия носи момичето. Жан е бил част от охраната на Стефани.

Грейс Кели - историята на edna необикновена принцеса

Най-малката дъщеря на Грейс Кели и принц Рение дълги години успяваше да бъде редовно из страниците на таблоидите, благодарение на скандалните си любовни връзки. Затова децата й са настрана от светлините на прожекторите.

Стефани има още две деца, но от друг баща  - Луи и Паулин. Луи не е сред най-активните в социалната мрежа, но същото не може да се каже за Паулин, която също като своята малка сестра, притежава чар. 

За още интересни статии изтеглете нашето мобилно приложение ТУК >>

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти