Как актрисата Блейк Лайвли успя да отслабне с 30 килограма след две раждания?

блейк лайвли
Снимка: Getty/Gulliver

Винаги сме харесвали Блейк Лайвли и страхотното семейство, което има заедно с актьора Райън Рейнолдс и двете им прекрасни деца. Те изглеждат много сплотени и са пример за здраво семейство в шеметния Холивуд.

След първото раждане Блейк възвърна формата си за отрицателно време, но самата тя признава, че след появата на второто ѝ дете, ѝ е отнело повече време, за да свали излишните килограми, натрупани по време на бременността.

30-годишната актриса разкрива, че е трябвало да положи огромни усилия след появата на малката Инес, но след година и половина с гордост показва постигнатия резултат, а той е зашеметяващ.

“Дори да изглежда, че никога няма да свалите 30-те килограма, които сте качили по време на бременността и да разглеждате Instagram, питайки се защо нямате дупе като на модел, знайте, че това е напълно възможно!Благодаря на треньора ми @donsaladino, че вкара задника ми във форма. Чувствам се много горда”, сподели Блейк под кадър, на който показва новото си тяло.

Тя признава, че все още се учи как да обича тялото си, след като е родила деца.

“Това е процес. След второ дете е доста различно. Това не е нормалното ми тяло, но го харесвам. Уча се да обичам тялото си във всяка форма и мисля, че това е трудно за жените, затова трябва да уча много“, казва Лайвли.

 

🌈💄🌈 mom’s night out

A post shared by Blake Lively (@blakelively) on

Запознати разкриват, че освен сериозни тренировки с личен инструктор, актрисата се е подложила и на стриктен режим на хранене. Тя се доверила на диетата, която спазваше и след първото си раждане и отново е изключила от менюто си всичко, в което има глутен и соя.

“Осъзнавате, че соя има във всичко. Дори то да е здравословно… пълнозърнести храни, органични неща… винаги в тях се съдържа соя. След като премахнете соята, осъзнавате, че се храните с непреработени храни, така че това направих в общи линии“, споделя още Блейк.

 

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти