Известни личности с положителни проби за коронавирус

За съжаление, никой не е имунизиран срещу новия коронавирус, който се разпространи из целия свят. Дори известните личности като политици, актьори, музиканти са податливи на COVID-19 и новините от последните дни го доказват.

Първите звезди, които обявиха публично, че пробите им за коронавирус са положителни, бяха Том Ханкс и съпругата му Рита Уилсън.

„Чувствахме се уморени, бяхме настинали и схванати. Направихме си тест за коронавируса и пробата се оказа положителна”, написа 63-годишният актьор, като уточни, че той и съпругата му ще останат в изолация, колкото е необходимо. "Какво следва сега ли? Ще спазваме протокола на медицинските заведения. Всички наши близки ще бъдат изследвани и изолирани, както и самите ние. Ще се постараем да запазим здравето на всички около нас."

Днес стана ясно, че Том Ханкс е бил изписан от австралийската болница, където се намираше под карантина. Съпругата му Рита Уилсън остава на лечение в болницата, съобщиха здравни служители. Актьорът, спечелил Оскар, е бил на Голд Коуст близо до Брисбейн, за да участва в снимките на биографичен филм за Елвис Пресли, режисиран от австралиеца Баз Лурман, когато той и съпругата му се оказаха заразени.

Ким Кардашиян, Наоми Кембъл, Арнолд Шварценегер и много други известни личности се включиха чрез социалните медии в битката с коронавируса. Те споделяха идеи и съвети какво да се направи, за да се ограничат мащабите на заразата. 

От поздрави с докосване на лактите и споделяне на интересни готварски рецепти до кои са най-подходящите за пеене песни, докато си миете ръцете многократно, звездите публикуваха разнообразни клипове в социалните медии.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Safety first. All bought on @amazon 6 weeks ago

A post shared by Naomi Campbell (@naomi) on

Все пак повечето препоръчаха да си стоим по възможност в къщи и да се придържаме към препоръките на Световната здравна организация (освен може би при избора на песен).

Разберете в галерията кои други известни личности са се заразили с коронавирус.

Известни личности с положителни проби за коронавирус

 

Още по темата:

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти