Изненадващ край на годежа за Лейди Гага

Лейди Гага
Снимка: Getty

Представител на Лейди Гага потвърди, че певицата и годеникът ѝ Кристиан Карино са прекратили връзката, пише “Entertainment Tonight”.

Почитатели на певицата бяха забелязали, че изпълнителката не носеше годежния си пръстен във вечерта на наградите „Грами“ на 10-ти февруари и за разлика от предишните пъти не му благодари в речта си

Лейди Гага
Снимка: Getty

Доскоро годеникът на изпълнителката я придружаваше на всяка церемония от тазгодишния сезон на наградите, в който Лейди Гага получи редица номинации за главната си роля в „Роди се звезда“ и песента “Shallow”, изпълнявана заедно с Брадли Купър във филма.

Любовта между бившите годеници започва, докато Кристиан Карино е агент на певицата. Двамата бяха заедно от две години, но бяха дискретни спрямо връзката си. Предложението за брак идва през 2017 г., а Лейди Гага не потвърди официално новината до октомври 2018 г.

Лейди Гага
Снимка: Getty

Представителят на изпълнителката споделя, че раздялата между двамата не е била драматична, а връзката им просто е „дошла към своя край“.

Не пропускайте нашия нов раздел "Оферти", в който ще откриете полезни, практични и прекрасни продукти на промоция от българския пазар, специално селектирани за вас от екипа на Edna.bg.

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти