Изненада! Ето го новото гадже на Шакира (СНИМКИ)

Шакира официално се завръща в отбора на обвързаните. Стана ясно, че колумбийската певица и автор на песни има ново гадже. 

Въпреки че изглежда сякаш нещата са неглижиращи, Шакира и британският актьор Люсиен Лависконт всъщност вече са двойка. Двамата се запознават по време на снимките на музикалния видеоклип към новата песен на Шакира с Cardi B , „Punteria“.

[block]gallery-13972[/block] 

Кой е Люсиен Лависконт? 

Лависконт играе важна роля във видеото и двамата са създали специална връзка след прекараното време заедно на снимачната площадка. 

Британският актьор е известен предимно с работата си в сериала на Netflix ,,Емили в Париж”, където играе Алфи. Оттогава той участва в няколко филма и предавания. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Shakira (@shakira)

Според вътрешен човек на Daily Mail, Шакира имала отчаяна нужда да се влюби отново. Приятелите й обаче са загрижени, тъй като смятат, че актьорът използва певицата, за да спечели повече слава. 

Близките на Шакира се страхуват, че той просто иска хората да знаят името му и тя е лесен инструмент за това. Двамата с Люсиен се виждат, но все още не са силно ангажирани в отношенията си. 

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти