Ив - 19-годишната дъщеря на Стив Джобс, която може да сложи света в краката си

Ив - 19-годишната дъщеря на Стив Джобс, която може да сложи света в краката си
Снимка: netinfo

Тя е млада, невероятно красива, изключително интелигентна и борбена. Запознайте се с най-малката дъщеря на основателя на Apple Стив Джобс – Ив. 19-годишната блондинка вече е постигнала много неща за крехката си възраст.

Ив е родена през месец май 1998 година. Тя е дъщеря на Лорийн Пауъл Джобс и Стив Джобс. Има две по-големи сестри - Рийд и Ерин. Студентка е в Станфордския университет, където се запознават нейните родители.

 

A post shared by Eve Jobs (@evecjobs) on

В биографията на Стив Джобс от Уолтър Айзъксън красавицата е описана като „момиче със силна воля, което знае как да застане равностойно до известния си баща“.

Приживе самият Стив Джобс я е описва като много борбено дете, като шеговито споделя, че един ден тя може да стане президент на САЩ или пък да управлява компанията му.

 

The one and only, Sandor

A post shared by Eve Jobs (@evecjobs) on

Ив Джобс обожава конете и е невероятен ездач – дори е избрана за Ездач на месеца през март 2017 г. в Show Jumping Hall of Fame. През 2016-та година майка ѝ купува за Ив ранчо за конна езда на стойност 15 милиона долара във Флорида, където тя тренира усилено.

 

So lucky to have this special guy 🌟🌟 #tinytoonsemilly

A post shared by Eve Jobs (@evecjobs) on

„Отне ми много време, за да разбера как да балансирам между приятелите, училището и ездата, но през годините осъзнах, че най-добрият начин това да се случи е като си отговоря на въпросите: кое е най-важно за мен, какъв е моят приоритет, какво искам да постигна“, подчертава Ив в интервю за Upper Echelon Academy през 2016 г.

Младата надежда разкрива, че в момента иска да се съсредоточи върху обучението си и да пътува повече по света в свободното си време.

В момента тя се среща с неин колега ездач, мексиканецът Еухенио Перез, който е и студент по бизнес мениджмънт в престижен университет в Маями.

 

The best night with the best date. Congratulations #BKAR 🎉🎊

A post shared by Eve Jobs (@evecjobs) on

Последвай ни и в Инстаграм ТУК!

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти