Юлиян Вергов замина за Германия, снима как е живял доц. Банков от „Откраднат живот“

Вергов
Снимка: NOVA

Преди броени дни екипът на "Откраднат живот" замина за Германия, за да заснеме сцени в новия сезон на хитовата българска продукция. Снимачните дни се реализират на ключови локации в Берлин с участието на Юлиан Вергов, който отново ще влезе в образа на доцент Банков.

"Снимките започнаха още със слизането от самолета. Успяхме да снимаме дори и на места, които не бяха предвидени в графика, но за сметка на това веднага получихме разрешение", споделят от продукция.

В сцените зрителите ще видят какво се случва с доцент Банков по време на пребиваването му в Германия – времето, в което отсъстваше от МБАЛ "Св. Кирил".

Концептуално промо представи новите герои в шести сезон - "Откраднат живот: Анатомия на гнева" по NOVA. Във видеото Владо Карамазов, Владо Пенев и Юлиан Вергов се борят със стени, които ще налагат ограничения на героите, а гневът ще се оказва спасителен импулс.

 
Откраднат живот: Анатомия на гнева

Готови ли сте да разберем каква е анатомията на гнева? Откраднат живот: Анатомия на гнева започва през септември по NOVA!

Публикувахте от Откраднат живот в Вторник, 14 август 2018 г.

"Тези секунди показват две страни на героите – тяхното съзнание и подсъзнание. В съзнанието си те са с медицински униформи - чувстват се стабилни, защото в работата  никога не могат да загубят контрол.

Подсъзнанието е в кутийките, които виждаме – онова, което много често искат да направят, но винаги избутват назад. Стените се стесняват, а какво ще донесе тази метафора за героите, тепърва ще стане ясно", разказват сценаристите.

Шестия сезон на „Откраднат живот: Анатомия на гнева“ ще гледаме от септември по NOVA.  

Вергов
Снимка: NOVA

 

Още за "Откраднат живот"

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти