Искрено и лично с Дженифър Анистън: Най-тежките любовни разочарования

Искрено и лично с Дженифър Анистън: Най-тежките любовни разочарования
Снимка: Getty

Дженифър Анистън е невероятна актриса и жена. Въпреки постиженията си като социална фигура и безспорен професионалист, тя винаги е инстинктивно свързвана с неуспешните връзки, които има зад гърба си.

Първо остава в сянката на прожекторите, след като бившият ѝ съпруг Брад Пит приключва отношенията си с нея заради Анджелина Джоли (и се превръщат в една от най-знаменитите звездни двойки, познати като Бранджелина). По-късно, през 2018 година, обявява развода си с Джъстин Теру само след 2 години и половина брак.

Може би просто емблематичната Рейчъл от любимия сериал "Приятели" няма късмет в любовта. А може би тепърва ѝ предстоят най-красивите любовни преживявания, за които се е готвила цял живот и наистина е заслужила да преживее. Едно е сигурно: в любовта и на война всичко е позволено, поне с това много хора аргументират импулсивните си постъпки. 

Споделяме с вас житейските разочарования и уроци на Дженифър Анистън, за да ви дадем възможност да се поучите от тях и да извлечете собствени изводи. Защото понякога, докато четем за чуждите грешки, събираме храна за размисъл и се учим да бъдем малко по-добри хора. Приятно четене!

Към галерията >>> 

Още по темата:

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти