Йоана Буковска отряза косата си заради ролята на Виолета Захариева в "Откраднат живот"

Йоана Буковска отряза косата си заради ролята на Виолета Захариева в "Откраднат живот"
Снимка: netinfo

Промяната на Виолета Захариева е само част от новите посоки за героите в трети сезон, който ще стартира на 20 февруари от 20:00 ч. по NOVA

Душевно изцеление за едни и пълен крах за други ще донесе предстоящият сезон на "Откраднат живот: Възмездието", който ще стартира на 20 февруари от 20.00 ч. в ефира на NOVA.

Трансформациите на героите от МБАЛ ”Св. Кирил” ще бъдат не само емоционални, но и визуални.

По време на снимките Йоана Буковска-Давидова и екипът взимат важно за актрисата и нейния образ решение – да промени коренно визията си, подстригвайки косата си до едва няколко сантиметра.

Голямата крачка за актрисата, която вдъхва живот на един от най-интересните и противоречиви герои в сериала – Виолета Захариева, е свързана именно с реалистичното пресъздаване на героинята.

”Общоприета максима е, че когато една жена си отреже косата, това винаги е ново начало, опит да „рестартираш“ живота си, да „скъсаш“ с миналото.

Понякога това не е въпрос на личен избор, а неотменна част от обстоятелства, на които се подчиняваш.

Това е и допирната точка между Виолета и Йоана, които са с чисто нова визия“, споделя Буковска. Актрисата допълва, че в сюжета поводът ще бъде повратен момент в живота на един от най-непреклонните персонажи.   

”Решението на Йоана беше изключително смело. Самата тя ни предложи да бъде автентична в трудностите на Виолета. Вероятно това е резултатът, когато актьор и образ се слеят толкова силно, че са готови на жертви един за друг”, коментират от екипа на най-успешния български сериал на медицинска тематика у нас, загатвайки, че това е една от многото промени, които ще провокират сетивата на феновете в трети сезон. 

Снимка: netinfo

Каква е причината Виолета да отреже косите си? Ще бъде ли това ново начало за героинята й? Зрителите ще разберат в новите епизоди от трети сезон на ”Откраднат живот: Възмездието” от 20 февруари по NOVA.  

Актуални новини за сериала ще откриете на уебсайта на NOVA и на официалната страница на "Откраднат живот" във Facebook, а всички епизоди можете да гледате отново в NOVA PLAY.   

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти