Интервю: Деси Павлова разказва защо, как и кога реши да живее като Ким

Интервю: Деси Павлова разказва защо, как и кога реши да живее като Ким
Снимка: netinfo

Днес искаме да ви запознаем по-отблизо с Деси Павлова - момичето, което направи буквално всичко, за да прилича повече на своя идол - Ким Кардашиан. 

Много хора не разбират мотивите ѝ и дори може би я осъждат и именно затова тук ще намерите отговори на всички въпроси, които сте си задавали - защо, как и кога тя поиска да бъде като Ким Кардашиан. 

Продължете да четете и ще разберете много всичко това... и дори малко повече.

Разкажи ни повече за мотивите си да си направиш тези естетически корекции. Какво кара едно красиво момиче като теб да пожелае да прилича на друга жена?

С избора си се противопоставям на стереотипите и всъщност това е принципът, който ме води през цялото време. С личния ми пример каня всички хора да преследват мечтите си, като не е задължително да са свързани с промяна във външния вид –  важното е желанията им да ги правят щастливи и да осмислят ежедневието им.

Мечтите не трябва да се подчиняват на общественото мнение и предпочитания –  затова те са уникални и индивидуални. Не харесвах моята брадичка от дълго време. Имах намерение да я променя и когато дойде моментът да избера как да изглежда тя, се спрях на тази като на Ким Кардашиян.

А всичко останало е допълнение – грим, естетика и стил.  Избрах да следвам Ким, като модел, защото тя успешно наложи най-новите актуални тенденции за жените. Това, което я откроява от повечето холивудски звезди, е, че тя не преиграва пред камерите, а е максимално истинска. Aз като зрител знам, че и тя има недостатъци като всички останали, но нейното естествено поведение ме накара да я харесвам. 

Коя от интервенциите усети най-безболезнено и през коя премина най-трудно?

Винаги съм вярвала, че когато здрав човек се подлага на пластична операция, то рискът е минимален. В крайна сметка не се оперират органи, а се работи подкожно. В никакъв случай не твърдя, че пластичните операции  трябва да се правят масово и постоянно, но ако има нещо, което искаме и можем да коригираме, защо да не го направим....

Нима с навици като пушене и алкохол не променяме тялото си? Жалко е, че повечето от хората не се замислят, а заклеймяват една или друга интервенция. Може би имплантът в брадичката ми създаде известен дискомфорт, но останалите етапи от промяната са истинско удоволствие за мен.

Какво мислиш, че ще се промени за теб и животът ти след твоята визуална промяна? А какво всъщност мечтаеш да се промени за теб след това?

Предполагам, че ще обръщам повече внимание на външния си вид. Един приятел наскоро ми каза, че изглеждам много „светски” по този начин, този комплимент наистина ме зарадва.

А може и коренно да променя някои навици от ежедневието ми и да заживея един по-интересен живот. Винаги съм мечтала да се занимавам с телевизия и по-точно лайфстайл журналистика, затова силно се надявам тази промяна да допринесе за бъдещ успех в професията ми.

След операциите ти ще заприличаш на Ким Кардашиян, считаш ли, че двете имате нещо общо като житейска история и какво е то?

Предполагам общото е Америка.Тя е родена там, а аз израснах, а като житейска история смятам, че вървя по нейните стъпки да се наложа в бизнес, който и е добре познат. В личен живот, аз се намирам там, където тя беше на моите години в търсене на правилния мъж. Но всяка една от нас носи собствен чар и индивидуален характер, които я правят уникална. Това не се променя с пластична намеса. 

Как според теб възприемат българите Ким Кардашиян и как я възприемат жителите на Щатите?

Определено в България образът на Ким не е пълен, тъй като масовите телевизионни зрители не са запознати с нейното риалити „Keeping up with the Kardashians“, което е толкова популярно в САЩ. Също, на пазара ни отсъства нейната козметична марка продукти. В Америка Ким е идол за повечето момичето, както и тя е жената, която диктува най-новите тенденции.

Вижте всички други статии, които проследяват промяната на Деси:

Защо една българка иска да бъде Ким Кардашиан?

Какво представлява скулптурирането на скули

Една пластична операция, която можете да гледате на живо

За възстановяването след пластична операция

Преобразяването на Деси продължава...

Прогресът в "Мисия красота" - гардеробът на Ким Кардашиан

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти