Инцидент с Джони Деп

Джони Деп
Снимка: Getty/Gulliver

Холивудският актьор Джони Деп, изпълняващ ролята на капитан Джак Спароу, е повредил ръката си по време на снимките на филма "Карибски пирати: Мъртвите не разказват истории" (Pirates of the Caribbean: Dead Men Tell No Tales), съобщи "Холивуд рипортър".

Инцидентът е станал през почивните дни извън снимачната площадка и се е наложило 51-годишният Деп да се завърне в Лос Анджелис, за да му бъде извършена хирургическа операция.

Представители на компанията "Дисни", която се занимава със заснемането на филма, е потвърдила получената от Джони Деп травма, като в същото време е уверила, че тя няма да се отрази на премиерата на лентата.

Филмът "Карибски пирати: Мъртвите не разказват истории" трябва да бъде пуснат на екран на 7 юли 2017 г.

Снимките на "Карибски пирати 5" започнаха през февруари в Австралия в района, известен като Златното крайбрежие. В поредното приключение Джефри Ръш ще се завърне в ролята на капитан Барбоса, а Орландо Блум - като Уил Търнър.

Испанският актьор и носител на Оскар Хавиер Бардем ще изпълни ролята на злодея. Той трябва да се превъплъти в образа на капитан Бранд - основния протагонист на главния герой - капитан Джак Спароу.

Последният филм от поредицата "Карибски пирати: В непознати води" бе пуснат по кината през 2011 година. При бюджет от 250 млн. долара той донесе на създателите си 1,04 млрд. долара.

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти