Стефани след Hell’s Kitchen: Подценявах Симона заради визията ѝ!

Сладкарката Стефани е поредният отпаднал участник от сезон 6 на Hell’s Kitchen. Тя е гост в подкаста “Кухнята след Ада”.

Провокативната участничка разказа каква е била причината да има постоянни скандали с Михаела, съжалява ли за поведението си в кулинарното риалити и защо е участвала в музикален клип на Криско.

Стефани Hells Kitchen
Снимка:

Стефани сподели пред водещия Станислав Иванов, победител от сезон 5, че по-трудно се е приспособила в женския отбор, защото е искала да наложи нейните виждания как да се готви в Кухнята на Ада. Тя смята, че ѝ е попречила нейната искреност.

Сладките семейни моменти на провокативната Стефани от Hell’s Kitchen

Сладкарката споделя, че е имала предубеждения към Симона заради визията ѝ и заради това, че е по-шумна и е създавала хаос. От участниците най-близък ѝ е Иван Сарамандов, когото определя за най-добър приятел. 

Стефани Hells Kitchen
Снимка: NOVA | Красена Ангелова

Стефани е категорична, че иска да работи по избухливостта си. Тя разказва, че сега, когато е имала възможност да се е види отстрани, е разбрала, че има проблем. Сладкарката сподели, че съжалява за това, което е правила в предаването.

Стефани е съгласна със забележката на футболния запалянко Нинов, който призова сладкарката и Михаела да прекратят ожесточените си скандали, защото и двете са майки. Тя споделя, че няма симпатии към футболния запалянко, но са били като брат и сестра. Стефани е усещала закрила от него и това, че той я защитава. 

Стефани Hells Kitchen
Снимка:

Водещият Станислав Иванов разкри, че Стефани е участвала в клип на Криско. Става въпрос за хита му “Видимо Доволни” с Мария Илиева. В Кухнята след Ада Стефани разказва за отношенията си със скандалния рапър.

Сладките семейни моменти на провокативната Стефани от Hell’s Kitchen

Има ли човек до Стефани в момента? Как се грижи сладкарката за своите две дечица – близнаци? Какво ще сготви Стефани на Станислав? 

Гледайте епизодите на подкаста “Кухнята след Ада” в NOVA PLAY, Vbox7 и YouTube

Прочетете още: 

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти