Яна Маринова с лична изповед за трудностите и "ПРИВЛИЧАНЕТО" в живота

Актрисата, сценарист и продуцент в най-новия български филм "Привличане" Яна Маринова гостува на Мон Дьо в "Събуди се" и разказа за своя кариерен и житейски път, както и за последния си филмов проект. 

"С "Привличане" имах много труден период, защото трябваше съзнателно да направя избор, който може да ми коства много. За да го реализирам, ми трябваше цялото време и се налагаше да отказвам много проекти, но аз все пак се престраших - филмът излиза на 23 февруари по всички кина. "Привличане" е романтична комедия за борбата за власт, приятелствата, предателствата, любовта, амбициите, желанието за успех и какво ти коства това”, разказа на Мон Дьо Яна Маринова.  

"Филмът разказва за това колко е важно да следваш сърцето си, защото привличането не е само в любовта и в приятелството, то е в избора на професия, в това кой си в обществото. Продуцент съм на филма заедно с Башар Рахал, а първоначалния сценарий разработвах в продължение на 7 месеца и Мартин Макариев и неговите сценаристи ми помогнаха да го направим пълнокръвен. В "Привличане" аз нямам роля - играя себе си и казвам нещата, които искам на младите, на близките си и на детето си. Всички действия във филма са подчинени на действията ми в живота", сподели тя пред Мариян Станков - Мон Дьо. 

Снимка: netinfo

Какво още разкри Яна Маринова на Мон Дьо в "Събуди се" за живота си, домашното насилие и кариерата, може да видите във видеото горе.

"Привличане" е шестият за по-малко от година и половина български филм, който се реализира с подкрепата на NOVA и ще се разпространява в кината от "Лента" от 23 февруари тази година. В главните роли на новата българска лента, освен  Радина Боршош и Живко Симеонов, зрителите ще видят Башар Рахал, Яна Маринова, Луиза Григорова, Койна Русева, Владо Пенев. Продуценти са Башар Рахал и Яна Маринова, а режисьор е Мартин Макариев. Сценарият е дело на Яна Маринова, Борислав Захариев и Георги Ангелов.

Снимка: netinfo

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти