Холивудската актриса, която не се обезкосмява

Холивудската актриса, която не се обезкосмява
Снимка: Getty

Бела Торн е една от новото течение 20 и няколко годишни актриси, но съвсем не е новобранец в Холивуд, защото се снима във филмови продукции от дете. Участвала е в сериали на Дисни, а оттогава до днес вече има над 30 роли зад гърба си.

А е едва на 21!

д
Снимка: Getty

Само че днес няма да говорим за възрастта или кариерата на Бела (която също така се изявява и като певица, има няколко солови парчета), а за свободолюбието и бунтарската й визия. И най-вече за това, че е избрала да не се обезкосмява (а, да, и няма никакво притеснение от този факт!)

Госпожица Торн е дивото момиче на Холивуд, което обича да сменя визията си и изобщо не се спогажда с епилатора и колата маска. Нейни почитатели понякога я обвиняват, че изглежда неподдържава, но както личи, Бела изобщо не се впечатлява от това.

Тя смело показва необезкосмените си подмишници на публични събития, а профилът й в Инстаграм е изпълнен с кадри, които потвърждават, че това не е просто трик за привличане на медийното внимание към себе си, а самата истина!

ж
Снимка: Getty

Въпреки избора си да има окосмяване под мишниците и краката, който се счита за неподдържан външен вид, Бела вече има по себе си няколко пластични корекции, макар да е само на 21. Тя има силиконови импланти в гърдите, хиалурон в устните и ринопластика на носа. За нас този контрапункт във визията на Бела е малко странен, но... все пак това е Америка!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Fuego 🔥🔥

A post shared by BELLA (@bellathorne) on

От историческа холивудска гледна точка, Торн не е първата известна личност, която е направила този избор - преди години Мадона и Джулия Робъртс също минаха през подобни "необескосмени" периоди.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Beautiful in every way

A post shared by BELLA (@bellathorne) on

Бунт, феминизъм, желание да бъдат различни, социална кауза или просто ексцентричност? Споделете каква според вас е причината.

Не пропускайте нашия раздел "Оферти", в който ще откриете полезни, практични и прекрасни продукти на промоция от българския пазар, специално селектирани за вас от екипа на Edna.bg.

апп
Снимка: Edna.bg

апп
Снимка: Edna.bg

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти