Хобито на Пиърс Броснан, за което не сме подозирали

Хобито на Пиърс Броснан, за което не сме подозирали
Снимка: netinfo

Пиърс Броснан разкри, че планира негова изложба да бъде открита по-късно тази година.

65-годишният актьор се увлича по живописта и смята, че си заслужава да имаш подобно хоби. Сега той обмисля да представи публично по-голямата част от творбите си.

"Допада ми да се определям като творец, който умело борави с цветовете, макар да съм ниско в йерархичната стълбица на онези, които знаят какво да правят с тях", заяви звездата от продължението на филма мюзикъл "Мама миа!" пред сп. "Хийт". "Обичам да правя опити да създам нещо, което е красиво и е радост за окото. Изкуството е много важно в живота ми. Надявам се да бъде организирана моя изложба в края на тази или началото на следващата година", казва актьорът.

Снимка: netinfo

Броснан, който е отгледал три деца - Крис, Шон и починалата Шарлот, с първата си съпруга Касандра Харис, която вече не е между живите, и 21-годишния Дилън и 17-годишния Парис с втората си съпруга Кийли Шей Смит, има репутацията на чаровен актьор. 

Макар винаги да се опитва да е благ и любезен, Пиърс признава, че понякога е сприхав, но настоява, че това е нормално.

Снимка: netinfo

"Невинаги съм чаровен, в някои случаи съм избухлив", каза той. "Понякога лесно се обиждам. Смятам, че това се дължи на радостта да правя онова, с което се занимавам като художник и актьор. Чувствам се добре в кожата си", споделя още актьорът.

Снимка: netinfo

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти