Прекрасна изненада! Хоакин Финикс и Руни Мара очакват второ дете

В петък Руни Мара се появи на премиерата на филма „La Cocina“ и изненада всички на червения килим с бременното си коремче.

38-годишната актриса и партньорка на Хоакин Финикс пристигна на 74-ия Международен филмов фестивал Берлинале облечена в зашеметяваща черна рокля без презрамки, дълга до земята.

От душата на един брат с разбито сърце: какво си спомня Хоакин Финикс за покойния Ривър Финикс

Тоалетът фино показваше бременното ѝ коремче. Този начин да обяви бременността си едва ли е изненада, защото звездата двойка предпочита да пази лични си живот и не прави изявления, свързани с важни житейски събития.

В същото време целият свят очаква със затаен дъх продължението на филма, който донесе на Хоакин Финикс първия му Оскар – „Жокера“. Наскоро режисьорът на лентата Тод Филипс публикува любопитни кадри от бъдещия проект, в който актьорът ще си партнира с Лейди Гага.

Руни Мара и 49-годишният Хоакин Финикс вече са родители на сина си Ривър. Детето се роди през 2020 г. и е кръстено на по-големия брат на Хоакин, актьора Ривър Финикс, който почина на 23-годишна възраст от свръхдоза през 1993 г.

Хоакин Финикс и Руни Мара
Снимка: Getty

Хоакин и Руни са едни от звездите, които най-ревностно пазят личния си живот само за себе си. Името на първото дете на двойката беше разкрито от руския режисьор Виктор Косаковски, който – по време на филмовия фестивал в Цюрих през септември 2020 г. – обяви името пред публиката.

Хоакин Финикс и Руни Мара
Снимка: Getty

„Между другото току-що се роди бебе“, каза тогава Косаковски, „прекрасно момченце на име Ривър“.

Руни Мара и Хоакин Финикс се запознават на снимачната площадка на „Тя“ („Her“). Във филма той играе ролята на писател, който се влюбва в Саманта, операционна система с изкуствен интелект, озвучена от Скарлет Йохансон – но не и преди връзката му с Катрин (Руни Мара), да се разпадне.

Хоакин Финикс и Руни Мара
Снимка: Getty

В интервю за Vanity Fair Хоакин признава, че е смятал, че Руни го презира, докато са работили заедно. Оказва се обаче, че тя просто е била срамежлива. Те бързо се сприятеляват и така започва тяхната любовна история.

„Тя е единственото момиче, което съм търсил в интернет“, признава звездата от „Жокера“ и „Наполеон“. „Бяхме просто приятели, приятели по имейл. Никога не бях правил такова нещо. Никога не съм търсил момиче онлайн.“

Хоакин Финикс и Руни Мара
Снимка: Getty

В крайна сметка двамата актьори започват да се срещат през 2016 г., докато работят заедно върху „Мария Магдалена“. По-късно се появяват заедно на 70-ия годишен филмов фестивал в Кан през май 2017 г., държейки се за ръце. Две години по-късно Us Weekly съобщи, че са сгодени.

По време на пандемията от COVID-19 двойката живееше в дома си в Лос Анджелис, когато новината за първата бременност на Руни излезе наяве.

Хоакин Финикс и Руни Мара
Снимка: Getty

Най-сладките новини за бременност на звездите

 

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти