Хипотези за смъртта на сина на Силвестър Сталоун

Предстои му труден период
Снимка: ЕПА/БГНЕС

Според майката на първородния син на Силвестър Сталоун поводът за неговата смърт може да е свързан с тежка зъболекарска интервенция, извършена няколко дни, преди младият мъж да почине.

Тя разказа пред медиите отвъд океана, че 36-годишният Сейдж е бил на зъболекар, където наведнъж са му били извадени пет зъба.

"Опасявам се, че през този период синът ми е приемал много болкоуспокояващи медикаменти, чието предозиране може да е довело до фаталния край. Аз го помолих да извърши поетапно тези зъболекарски манипулации, но той не ме послуша", сподели Саша, неговата майка.

Засега обаче истинската причина за смъртта на Сейдж остава само догадка, а яснота по случая ще има след два месеца, когато се очаква да бъдат готови токсикологичните анализи от аутопсията.

Междувременно Силвестър Сталоун коментира, че няма по-силна болка и страдание от загубата на собственото ти дете.

Племенникът на екшън звездата написа няколко гневни нападки на личната си страница във "Фейсбук", като обвини Слай, че напоследък тотално бил забравил Сейдж и дори не отговарял на телефонните му обаждания. Малко по-късно обаче той изтри онлайн постовете и се извини за крайните и прибързани думи, отправени към неговия знаменит вуйчо.

62-годишната фотографка Саша е била омъжена за Силвестър Сталоун от 1974 до 1985 г., като за този период тя ражда двама синове.

* Може да разгледате и галерията ни със снимки на Силвестър Сталоун ТУК.

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти