Трагедия за семейството на Силвестър Сталоун

Силвестър Сталоун в компанията на своята съпруга Дженифър Флавин и трите им дъщери на премиерата на филма "Игрите на глада" ("The Hunger Games"), Лос Анджелис, 12 март 2012 г.
Снимка: Getty/Guliver

36-годишният първороден син на актьора Силвестър Сталоун, Сейдж, е бил намерен мъртъв в своя апартамент в Лос Анджелис. До тялото му са били открити различни лекарства, но тепърва ще бъде назначена аутопсия, за да се разяснят причините за неговата смърт.

Властите не изключват и опит за самоубийство. Парамедицинските екипи са пристигнали на мястото на произшествието в ранните следобедни часове на 13 юли, но след половинчасова борба за живота на Сейдж, той е бил обявен за мъртъв.

Говорител на Силвестър Сталоун заяви, че 66-годишният актьор е съсипан от трагичната вест.

Близките на Сейдж го определят като много талантлив, положителен и изключително горд с постиженията на своя баща човек. Подобно на прочутия си родител, през годините той се е занимавал с различни независими филмови проекти, като актьор, режисьор, продуцент и сценарист.

Приятелите му разказват, че напоследък Сейдж е бил в страхотен житейски подем и дори съвсем скоро възнамерявал да се ожени, затова новината за смъртта му била още по-шокираща за всички тях.

Сейдж е дете на Силвестър Сталоун от неговия първи брак, а през 1990 г. той прави своя кинодебют във филма "Роки V" ("Rocky V"), където както и в реалния живот играе ролята на сина на екшън легендата. Двамата си партнират още веднъж на големия екран, но този път в продукцията от 1996 г. – "Дневна светлина" ("Daylight").

В началото на 90-те Сейдж разкрива, че баща му рядко е имал време за него и постоянно се е притеснявал, че винаги ще бъде сравняван с успехите на Силвестър, но с годините връзката между тях става много силна и пълноценна, споделят приближени до известната фамилия.

Сейдж има и по-малък брат на 32 години, който страда от аутизъм. Силвестър Сталоун е женен от 1997 г. за бившия американски модел Дженифър Флавин (43 г.), с която имат три дъщери на 15-, 14- и 10-годишна възраст.

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти