Херцогиня със смело сърце: Кейт Мидълтън подържа змия по времe на изненадващо посещение

Кейт Мидълтън
Снимка: Getty

Херцогинята на Кеймбридж направи изненадващо посещение в Северна Ирландия в сряда, а програмата ѝ включваше някои изненадващи дейности.

Кейт Мидълтън гостува на фермата Арк Оупън в Нютаунардс – семеен атракцион, където се отглеждат редки породи добитък и разполага със зони за игра. Там херцогинята тя се срещна с местни деца и родители, а камерите уловиха някои умилителни моменти с животни.

Кейт Мидълтън
Снимка: Getty

Освен че погали алпака и помогна на децата да нахранят теленце, Кейт не показа страх да вземе в ръцете си змия – царевичния смок Софи, отглеждан там.

Кейт Мидълтън
Снимка: Getty

Това е първа самостоятелна визита в Северна Ирландия за херцогинята на Кеймбридж, а поводът е новата ѝ инициатива – анкетата „5 големи въпроса за тези под 5“, която е насочена към отглеждането на малки деца.

Вижте още снимки в галерията тук >>>

За посещението си Кейт Мидълтън беше заложила на неформален стил, появявайки се със зелено яке, синьо поло, дънки в черно и кафеви боти.

Кейт Мидълтън
Снимка: Getty

По-късно херцогинята пристигна в Шотландия, а за целта направи някои бързи промени във визията си. Кейт замени якето със сиво палто, а ботушите – с черни боти от велур.

В Абърдийн 38-годишната херцогиня посети кафенето Social Bite, което доставя храна и топли напитки за бездомни хора, и помогна за приготвянето на ястия в кухнята.

Кейт Мидълтън
Снимка: Getty

Вижте още снимки в галерията тук >>>

Прочетете още:

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти