Хари и Меган заменени? Ето кой може да заеме тяхното място в Двореца

меган маркъл принц хари
Снимка: Getty/Gulliver

След като Хари и Меган се преместиха в Канада, започнаха своя нов живот там и се отказаха от кралските си задължения и привилегии, много хора започнаха да се питат кой все пак ще ги замести във всички тези кралски задължения? Меган и Хари имаха доста натоварен график за годината преди да обявят, че приключват с тези неща. Кралски събития, турове, благотворителност - оказва се, че има доста работа, която трябва да бъде свършена от някого.

Напоследък се носят все по-упорити слухове, че братовчедките на Уилям и Хари - Беатрис и Юджини ще заемат мястото на Меган и Хари.

беатрис юджини
Снимка: Getty/Gulliver

"Ще се наложи Беатрис и Юджини да поемат повече отговорности и да излязат по-напред под светлините на прожекторите, ако имат такова желание, разбира се", споделя кралският биограф Робърт Лейси.

"Двама си тръгват, което значи, че други двама трябва да заемат местата им и това най-вероятно ще бъдат Беатрис и Юджини. Сигурен съм, че ще бъдат много добре посрещнати от всички. Кралското семейство се нуждае от тях в момента, защото има още цели 15 години преди принц Джордж и неговото поколение да може да заеме своята позиция."

беатрис юджини
Снимка: Getty/Gulliver

Но има и други слухове, които спрягат графинята на Уесекс - Софи, която е съпруга на най-малкият син на кралицата - принц Едуард, като възможен вариант за заместник на Хари и Меган. 

"Тя е дългогодишна любимка на кралица Елизабет и е възможно от Двореца да искат да нагърбят именно нея с това нелеко бреме. Известна и обичана е сред останалите кралски особи, включително от Чарлз и Камила, както и е доказала, че се справя отлично с публичните кралски ангажименти."

софи уесекс
Снимка: Getty/Gulliver

За момента всичко е въпрос на спекулации и предстои да разберем кой ще бъде избраният от кралица Елизабет!

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти