Принц Хари и Меган Маркъл посрещнаха ковчега на кралицата редом до Чарлз в Бъкингам, ето подробности за поклонението днес

Ковчегът на Елизабет Втора пристигна в Бъкингамския дворец във вторник вечер, където беше посрещнат от нейното семейство.

Малко преди това Чарлз Трети беше заснет до сина си принц Хари и съпругата му Меган Маркъл за първи път след благодарствената служба по случай Платинения юбилей на кралицата през юни.

колаж ковчег Елизабет Втора крал Чарлз Меган Маркъл принц Хари
Снимка: Getty

колаж ковчег Елизабет Втора крал Чарлз Меган Маркъл принц Хари
Снимка: Getty

Кадърът показва краля, застанал в основите на стълбите с наведена глава в очакване на ковчега, докато зад него стоят херцогът и херцогинята на Съсекс, облечени в черно.

В сряда Чарлз и синовете му, принцовете Уилям и Хари, ще вървят зад ковчега на кралицата, докато тя напуска Бъкингамския дворец за последен път, след което ще бъде положена за поклонение, отворено за обществеността, научаваме от HELLO!

Бъкингам посрещна ковчега на кралица Елизабет Втора

Чарлз Трети, принц Уилям, принц Хари заедно с херцога на Йорк - принц Андрю, принцеса Ан, и графа на Уесекс - принц Едуард, ще бъдат част от процесията в сряда следобед. Синът на Ан - Питър Филипс, и нейният съпруг, вицеадмирал сър Тим Лорънс, също ще вървят зад шествието, както и херцогът на Глостър и графът на Сноудън.

Кралицата консорт Камила, принцесата на Уелс Кейт Мидълтън, графинята на Уесекс Софи и херцогинята на Съсекс Меган Маркъл ще пътуват с кола.

Шествието ще тръгне от двореца Бъкингам в 14:22 ч. местно време (16:22 ч. българско време), минавайки през централната част на Лондон и се очаква да пристигне в Уестминстър Хол в 15:00 (17:00 ч. у нас). 

Служба с продължителност около 20 минути ще бъде ръководена от архиепископа на Кентърбъри.

Ковчегът на кралица Елизабет напусна Единбург, Шотландия

Прочетете още:

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти