Гърди на показ

Гърди на показ
Снимка: Getty/Guliver

Звездите на Холивуд обичат да провокират с начина си на поведение или обличане. Колкото по-скандално се държат и изглеждат, толкова по-сигурно им е мястото на челните позиции в медийните новини.

Най-лесният начин да привлекат вниманието към себе си е, разбира се, като покажат малко плът, в повечето пъти уж напълно случайно.

Последната тенденция сред дамите в тази насока е да показват зърната на гърдите си или да ги оставят да си личат през дрехите.

Всички помнят изпълнението на Джанет Джексън и Джъстин Тимбърлейк, когато певецът със замах свали част от костюма на Джанет, за да се види напълно голата ѝ гърда. Ефектът от "инцидента" беше наистина задоволяващ и няколко седмици развлекателните медии се занимаваха основно с тази случка.

Риана, от друга страна, много обича да се появява разголена пред папараци, че даже и сама да се снима и да споделя снимките си във всички възможни социални мрежи. Гърдите и зърната ѝ често се виждат под оскъдните ѝ прозрачни блузки.

Сега обаче Роуз Хънтингтън Уайтли, Чарлийз Терон, Кейт Мос, Миранда Кър и Анн Хатауей също са решили да привлекат погледи към себе си, или по-точно към бюста си.

Всички те са засичани нееднократно от папараци, облечени в дрехи, щедро очертаващи зърната и разкриващи бюста им (може да видите някои снимки тук, тук, тук и тук).

От друга страна, не са малко жените, които предпочитат да не носят сутиен.

Мнозина намират този аксесоар за неудобен.

Въпрос на лична преценка е дали сутиенът ще бъде част от облеклото и каква ще е точно функцията му – да предаде по-добра форма на бюста, да направи гърдите по-големи, да ги събере една към друга и т.н.

Факт е, че сутиените помагат на гърдите да се борят с гравитацията, особено когато те са по-големи и едри.

Когато става въпрос за облекло за официални събития или за ходене на работа, то сутиенът е задължителен.

Бионсе също реши да разпали страстите и се появи на свой концерт с костюм с нарисувани гърди на него (вижте тук).

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти