Гуинет Полтроу е сгодена! Ето кой е мъжът до нея...

Гуинет Полтроу
Снимка: Getty/Gulliver

Гуинет Полтроу и филмовият продуцент Брад Фалчък са сгодени! Радостната новина бе потвърдена от няколко източника. Двамата са заедно от 3 години.

Актрисата все още не е коментирала новината, но се очаква всеки момент да го направи. Източниците твърдят, че двамата дори вече са заснели специална фотосесия по случая.

45-годишната Гуинет и 46-годишният Брад се запознават през 2010 година на снимачната площадка на сериала Glee. Там Полтроу играеше ролята на учителка по музика.

 

My date and I #screamqueens

A post shared by @bradfalchuk on

Двамата са обмисляли да се оженят от известно време, но не са искали да прибързват, защото са били женени и преди и браковете им са се разпаднали. Започват да се срещат през 2014г., но държат връзката си в тайна до 2015, когато заедно отиват на премиерата на сериала Scream Queens, чиито продуцент е Фалчък.

 

Martinis made with iceberg ice. #fogoisland #happy

A post shared by @bradfalchuk on

Гуинет се раздели с бившия си съпруг Крис Мартин през 2014г. година и имат две деца на 13 и 11 години. До ден днешен двамата поддържат страхотни отношения и продължават да са близки приятели.

Фалчък беше женен за Сузан Букиник, двойката сложи край на брака си след 10 години съвместен живот през 2013г. Те също имат две деца.

Прочетете още:

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти