Гуен Стефани между червилото и мъжа

Гуен Стефани
Снимка: Getty/Images

Лилия Огнянова

Гримът бил най-добрият приятел на жените. Мъжете обаче определено не одобрябват това.

Колкото и да харесват добре изглеждащи жени, всеки мъж ще ви каже, че не му е приятно жената до него да е толкова гримирана, че той да не може да я целуне и погали от страх, че хем ще ѝ развали грима (и настроението), хем сам ще се нацапа с козметика.

В случая на Гуен Стефани и новия мъж в живота ѝ – Блейк Шелтън, този проблем назрява като големия препъни камък във връзката им.

Гуен от години е известна със страстта си към яркото червено червило и тежката очна линия. Оказва се обаче, че тя до такава степен се е вманиачила в грима, че дори и вкъщи ходи в същия вид, в който я виждаме по снимки от концерти и публични изяви.

Тя структурира лицето си с няколко различни цвята фон дьо тен, отделно слага пудра, руж и бронзанти, има изкуствени мигли, изтеглена в красива извивка очна линия, сенки и щедро положени няколко пласта червило, отделно на молива за устни.

Истината е, че Стефани изглежда изключително добре, красива е и никой не би познал, че е на 46 години и е майка на три деца.

Изглежда обаче стремежът ѝ да е винаги добре изглеждаща и още по-добре гримирана идва малко в повече на Блейк Шелтън.

Двамата се събраха бързо след като Гуен се раздели с мъжа си Гавин Росдейл. Връзката им е толкова сериозна, че дори се появиха слухове, че Блейк е готов да ѝ предложи брак.

Самият той се е женил и развеждал два пъти. Първият път е с Кейнет Герн, с която е имал дългогодишна връзка, но бракът им продължава от зимата на 2003 до 2006 г. В годината на развода си се запознава с кънтри певицата Миранда Ламбърт и след 4 години на връзка, двамата сключват брак. Разводът идва през юли 2015 г.

Вижте снимки на Гуен и Блейк в галерията ни ТУК!

Малко след това се влюбва в Гуен, която е прясно разведена след тежка изневяра на мъжа ѝ с бавачката (можете да си припомните историята ТУК).

Засега всичко във връзката им изглеждаше безоблачно, до момента, в който той не е намекнал, че всичкият този грим, от който не може да я целуне спокойно, и контенето часове преди излизане му идват в повече. Информацията идва от токшоуто на Уенди Уилямс, която цитира близки до двойката хора.

Е, едва ли такава причина като грима може да се превърне в причина за раздяла между двамата, ако разбира се, нещо по-сериозно не стои като проблем помежду им.

Времето ще покаже дали ще превъзмогнат различията си или ще тръгнат по отделни пътища.

Прочетете още:

Ах, тази алчност – Марая Кери отлага третата си сватба

Най-добрият приятел на холивудските дами

Джулия Робъртс: боса, но не по асфалта, а по червения килим!

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти