Григор Димитров на парти след Оскарите (само че без Никол, която беше на друго парти в същата нощ)

Григор Димитров на парти след Оскарите (само че без Никол, която беше на друго парти в същата нощ)
Снимка: Getty

Българският тенисист Григор Димитров бе сред гостите на традиционното афтър парти след церемонията по връчването на наградите "Оскар" в нощта на 24 февруари.

Това парти ежегодно се организира от списанието "Венити феър" и негов официален домакин е главният редактор на медията Радика Джоунс.

g
Снимка: Getty

На партито присъстваха множество знаменитости - някои от тях преди това са били на самата церемония по връчването на Оскарите, а други идват само за него.

Впечатление ни направи, че Гришо, както го наричаме на галено в България, не е с певицата Никол Шерцингер, която все още се счита за негова половинка, макар непрестанните слухове, че двойката вече не е заедно.

g
Снимка: Getty

Никол пък от своя страна също бе на парти след Оскарите, само че на това, което се организира от сър Елтън Джон и неговата фондация за борба с болестта СПИН. 

g
Снимка: Getty

Всъщност и двете партита, на които са присъствали по отделно Григор и Никол, се провеждат в Лос Анджелис във вечерта след награждаването, но са на различни локации в града.

g
Снимка: Getty

Ние единствено се питаме дали това е знак, че двамата наистина са прекратили връзката си или просто са решили да уважат поканите, които са получили от различните мероприятия?

g
Снимка: Getty

Не пропускайте нашия нов раздел "Оферти", в който ще откриете полезни, практични и прекрасни продукти на промоция от българския пазар, специално селектирани за вас от екипа на Edna.bg.

апп
Снимка: Edna.bg

апп
Снимка: Edna.bg

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти