Гери-Никол отречe новината, че е била арестувана в Париж

Гери-Никол отречe новината, че е била арестувана в Париж
Снимка: netinfo

Певицата Гери-Никол не е била арестувана в Париж, каквато информация тиражира по-рано британският вестник "Дейли мейл". Опровержението, че е била задържана заради нарушаване на обществения ред във френската столица, направи самата тя с писмо, което разпрати до медиите.

"Разпространяваният клип е заснет на точка около Айфеловата кула, на която много известни и неизвестни хора си правят снимки и клипове. Това се случва, докато колите са спрени на светофара и приключва с пускането на движението. Публикуваният клип е заснет от наши приятели и е публикуван, защото отразява нашето добро настроение в този миг, което логично не бихме направили, ако нашите действия са били санкционирани от властите. След заснемането на този клип на това култово място ние продължихме необезпокоявани от никого своето добро прекарване в града на любовта", пояснява младата певица в позицията си до медиите.

 

The location doesn’t matter! #Part2 #Crazy #Girls #Paris 😂🇫🇷👭

A post shared by Gery-Nikol (@gerynikol) on

По-рано британското издание тиражира новината, че Гери-Никол е била задържана заедно със своя приятелка в Париж, защото танцували по средата на пътно платно, докато край тях преминават автомобили. Двете момичета са били задържани за нарушаване на обществения ред и дори били глобени, се посочва още в статията на таблоида.

 

🧜🏼‍♀️

A post shared by Gery-Nikol (@gerynikol) on

Още преди дни самата Гери-Никол качи кадри от провокативния танц в профила си в Instagram. Видеото тя придружи с уточнението: "Локацията няма значение".

Още: Певицата Гери-Никол е била арестувана в Париж?

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти