Galia със специална изненада за зрителите на „Като две капки вода”

„Участието ми в „Като две капки вода” е като загряване за това да изляза отново на сцена и да правя своята оригинална музика”, загатва певицата, която след по-малко от седмица ще се яви на полуфинала с дългогодишната си дуетна половинка – Миро, сподели Galia в ефира на „Здравей, България“ по NOVA.

След близо 13 години двамата отново ще застанат рамо до рамо, а поводът ще бъде култовия дует на Джон Траволта и Оливия Нютън-Джон. „Ще бъдем заедно с Миро на една сцена – нямам търпение да видя тези сини очи и да го прегърна!“, каза още Galia. Двамата успешни изпълнители оставиха силна следа в българската музикална история с дует КариZма и неговите емблематични парчета.  

ТЕСТ: На кой участник в "Като две капки вода" приличаш най-много?

„Атмосферата зад кулисите на шоуто е много приятелска. Не бих казала, че има конкуренция, по-скоро концентрация. Преди лайф всеки се отделя настрани, репетира нещо сам, питаме се дали приличаме на героите. Това е изключителни важно, за да влезеш с добро настроение в образа”, призна певицата.

Сред останалите участници тя е намерила нови приятели в лицето на Маги Джанаварова и JJ. Обичта им към еднаква музика и усещането ѝ за нея са ги събрали. Те са сред фаворитите на Galia за спечелване на шоуто, както и DARA, Фики и Тото. Липсата на публика в залата по време на изпълненията от своя страна я провокира да си представя зрителите, за които всички участници пеят и забавляват. „Аз черпя енергия от любовта на хората и я връщам с двойно по-голяма сила”, споделя певицата.

В понеделник вечер от 20:00 ч. зрителите на уникалното шоу за преобразявания ще станат свидетели на една от решителните артистични битки. Тогава ще станат ясни финалистите, които ще се борят за първото място и високата оценка на зрителите.

като две капки вода
Снимка: NOVA

По време на полуфинала на осмия сезон „Като две капки вода“ ще отбележи своя юбилеен 100-ен лайв в ефира на NOVA със специален жест към най-ревностните феновете. Едно от семействата, които са имали възможност да се забавляват и да подкрепят шоуто като виртуална публика, ще спечели 65-инчов телевизор.

Полуфинала на „Като две капки вода“ гледайте в понеделник вечер от 20:00 ч. по NOVA.

Следете Facebook страницата на предаването, Официалния Instagram профил на предаването и сайта  за актуални новини. Епизоди от предишни сезони на предаването можете да видите в „Като две капки вода” във Vbox и в NOVA PLAY.

Прочетете още:

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти