Филип за кастингите на ,,Игри на волята": Дамите стават все по-можещи

За втора поредна година някои от най-култовите участници – Филип, Михаела и Гого правят предварителни кастинги за най-екстремното риалити в ефира. А участниците, които изберат, преминават директно към големия кастинг.

„Част от хората, явили се на този кастинг, са хора, които тренират при мен. Повечето ми признаха, че се притесняват, но това е добре, защото те държи нащрек. Този адреналин, който имаш преди състезание – предстартовата треска да е в твой плюс. Моята цел е да намеря типаж, подобен на моя. А именно – физически подготвен човек – силен и издръжлив. От една страна уча моите участници на физически умения, които ще им бъдат необходими за Игрите. Давам им мотивационни съвети. Дамите, които се явяват на кастингите, стават все по-можещи. Някои дори са по-подготвени от мъжете. Жените днес се представиха много добре. Поздравявам и четирите от тях, които днес се престрашиха да участват“, споделя Филип, един от финалистите от сезон 4 на най-екстремното риалити.

Кои са топ стратезите в "Игри на волята" през годините

Защо си струва да се запишеш за „Игри на волята“?

„Усещането е невероятно и неописуемо. Няма как да го разкажа, трябва да се преживее. Който има желание, нека се опита. Нищо не бива да те спира“, категоричен е Фифо.

Лефтеров също присъства на кастинга, за да види по думите му „новите машини“, които мерят сили, за да се включат в предстоящия шести сезон на „Игри на волята“.

На крачка от успеха: жените, които бяха най-близо до победа в "Игри на волята"

„Новите участници са все по-добри и подготвени. Гледат предходните сезони и са ориентирани за това какво ги очаква. Но когато дойде моментът за кастинга и стъпиш на Арената, нещата често изглеждат по друг начин. Колкото и да е подготвен човек, когато дойде кастинга, се стяга. Надявам се да покажат пълния си потенциал“, споделя Лефтеров и допълва, че е научил важни уроци във формата. „Ето, че години по-късно тримата с Фифо и Чакалов отново сме заедно и сме си близки. Най-важното, което можеш да вземеш от „Игри на волята“, освен емоцията, са приятелствата с хора, на които можеш да разчиташ. Животът ни се е променил дотолкова, че сме по-разпознаваеми. По-отговорни сме като поведение пред обществото и се стремим да даваме добър пример.”

Мартин Николов-Елвиса също посети кастинга на Фифо, за да подкрепи свой познат, явил се за участие в надпреварата. „Фифо подготвяше и мен за Игрите и реших да дойда да видя новите лъвчета. Бих участвал отново в състезанието, защото остава спомени за цял живот“, сподели Елвиса и прикани хората да се записват за риалитито, защото е уникално преживяване.

Кои участници останаха приятели след "Игри на волята" 5

Кастингът за сезон 6 на “Игри на волята” вече е отворен. Всички желаещи могат да се запишат на платформата на екстремното риалити. Част от участниците вече са известни, след като спечелиха кастинг битките си на Арената на най-вълнуващия формат.  

Още интересна информация за „Игри на волята“ може да откриете на сайта на предаването, както и в официалните Facebook страница, Instagram профил и TikTok профил на „Игри на волята“. Официалният подкаст на екстремното риалити “След Игрите” гледайте в NOVA PLAYVbox7 и YouTube.

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти