Феновете са доволни: две звездни дами водят номинациите за наградите на MTV

Лейди Гага
Снимка: Getty

Лейди Гага и Ариана Гранде водят по номинации за видео музикалните награди на MTV, които въвеждат две нови категории за изпълнения на живо под карантина и музикални клипове, заснети в домашни условия по време на коронавирусната пандемия, съобщават Асошиейтед прес и Контактмюзик, цитирани от Dariknews.bg.

Двете изпълнителки са с по девет номинации, в това число седем за дуетното им парче "Rain On Me", сред които за най-добро видео на годината, песен на годината и най-добро сътрудничество.

Лейди Гага освен това е номинирана в категориите за изпълнител на годината и най-добро карантинно изпълнение.

Ариана Гранде не е номинирана в никоя от индивидуалните категории. Останалите й две номинации са отново в категорията за най-добро сътрудничество, както и най-добро видео, заснето в домашни условия, за съвместното й парче "Stuck with U" с Джъстин Бийбър.

Всички тоалети, които Лейди Гага носеше на събитията от ерата „Роди се звезда“

С по шест номинации, сред които в топ категорията за видео на годината, следват Били Айлиш и The Weeknd. Южнокорейската кей-поп формация Би Ти Ес е с три номинации, всички от които за хитовия им сингъл "ON". Сред останалите номинирани в категорията за видео на годината са Еминем в сътрудничество с Джус Уърлд, Фючър в сътрудничество с Дрейк и Тейлър Суифт.

Сред претендентите за приза за изпълнител на годината са също DaBaby, Джъстин Бийбър, Меган дъ Стелиън, Уикенд и Пост Малоун.

Шоуто за видео музикалните награди на MTV ще бъде излъчено на 30 август от центъра "Барклис" в Бруклин. Губернаторът на щата Ню Йорк Андрю Куомо заяви миналия месец, че проявата ще бъде съобразена с всички разпоредби за безопасност, в това число ограничена или отсъстваща публика.

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти