Фелисити Хъфман беше осъдена на 14 дни затвор

Фелисити Хъфман
Снимка: Getty

Актрисата Фелисити Хъфман беше осъдена на 14 дни затвор, защото е платила 15 000 долара, за да бъдат фалшифицирани приемните тестове за университета на голямата ѝ дъщеря, съобщиха световните информационни агенции.

Фелисити Хъфман ще трябва да плати и 30 000 долара глоба, както и да отработи 250 часа обществено полезен труд, пишат от Darik News.

През май Фелисити Хъфман, станала известна със сериала „Отчаяни съпруги“, се призна за виновна по обвинението, че е платила 15 000 долара на човек от фирма, специализирана в подготовка за тестовете САТ за прием в американските университети, за да бъдат повишени резултатите на дъщеря ѝ

Последният холивудски скандал: актриси дават подкупи, за да приемат децата им в университети

Вместо престой в затвор, адвокатите на Фелисити Хъфман настояваха тя да бъде осъдена условно, като положи обществено полезен труд и плати глоба от 20 000 долара. Прокурорът обаче поиска един месец затвор.

Фелисити Хъфман
Снимка: Getty

Фелисити Хъфман каза, че приема наказанието и се извини на съпруга и дъщеря си. Тя ще трябва да се яви в затвора на 25 октомври.

Повече от 30 родители, сред които и актрисата Лори Локлин, са обвинени по същото дело. Фелисити Хъфман е първата осъдена.

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти