Ето как ще посрещнат Коледа Кейт Мидълтън, принц Уилям и малките принц Джордж и Луи и принцеса Шарлот

Ето как ще посрещнат Коледа Кейт Мидълтън, принц Уилям и малките принц Джордж и Луи и принцеса Шарлот
Снимка: netinfo

Коледа наближава, а малките принц Джордж (на 5 годинки), принцеса Шарлот (на 3 годинки) и принц Луи (на 7 месеца) също с нетърпение очакват предстоящите празнични дни. 

Как ще отбележат Коледа най-малките членове на кралската фамилия ли?

По традиция, всяка Коледа херцогът и херцогинята на Кейбридж, Уилям и Катрин, прекарват празника на гости на семейството на Катрин - майка й Карол и баща й Майкъл Мидълтън. С тях най-вероятно ще бъдат и сестра й Пипа със семейството си и новороденото си дете, както и брат й Джеймс Мидълтън.

Снимка: netinfo

Пред британския вестник "Телеграф" бабата на Джордж, Шарлот и Луи, Карол Мидълтън, споделя, че внучетата й ще имат коледна елха в детската си стая, която сами ще украсят с помощта на мама Кейт и татко Уилям. Тя разкрива, че децата обожават коледните дръвчета и в дома им със сигурност ще има няколко елхи.

Колкото до менюто, отскоро майката на Кейт Мидълтън, Карол, е веган флекситарианец (флекситарианството е нов термин, който се използва за хора, които прекарват голям период от време на стриктен хранителен режим без животински продукти, но си позволяват понякога да похапват и месо). Затова на трапезата ще има нещо традиционно и нещо, подходящо за вегани. Все пак, няколко от блюдата вече са ясни - те ще бъдат пушена сьомга в шампанско, греяно вино и пай с кайма.

Снимка: netinfo

Относно облеклото - Карол ще заложи на класиката в червената гама.

По-късно през деня цялото семейство ще посети традиционната коледна церемония в имението Сандрингам заедно с кралица Елизабет Втора и всички останали членове на кралската фамилия.

Снимка: netinfo

Още:

мобилно приложение
Снимка: Edna.bg

мобилно приложение
Снимка: Edna.bg

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти