Ослепителна на 48: Ето как Ева Лонгория се грижи за визията си

ева лонгория
Снимка: iStock

Звездата от "Отчаяни съпруги" Ева Лонгория показа как изглежда лицето ѝ без филтри и грим на 48 години.  

Актрисата засне видео и го публикува в социалните мрежи.  

„Здравейте всички, аз съм Ева Лонгория. Вероятно няма да ме познаете без изкуствени мигли и грим. Всеки ден се грижа за лицето си, това вече се е превърнало в рутина. Едва тогава започвам да слагам ежедневния си грим, който за много от вас ще се стори излишен, но аз съм латиноамериканка и трябва да се гримирам изцяло всеки ден“, пошегува се актрисата. 

Лонгория има син - Сантяго Енрике, на пет години. Тя не спря да спортува дори по време на бременността, практикуваше йога и лека физическа активност.  

След раждането актрисата започна активно да влиза във форма и го показа в социалните мрежи. Звездата отбеляза, че се мотивира от отражението в огледалото, затова не спира да работи във фитнеса. 

Лонгория също така стриктно следи диетата си и рядко си позволява „забранени“ храни. Актрисата многократно е признавала пред феновете, че е склонна към наднормено тегло, така че трябва постоянно да се придържа към здравословен начин на живот. Когато иска да хапне нещо „вредно“, тя засища глада си с помощта на сурови бадеми, които винаги носи в чантата си. 

Приканваме ви да си припомните как се промени Ева Лонгория през годините:

Ева Лонгория през годините

 

Прочетете още:

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти