Ето го новия мъж до Дженифър Лопес...

Ето го новия мъж до Дженифър Лопес...
Снимка: netinfo

47-годишната певица Дженифър Лопес се среща от няколко седмици с бившата бейзболна звезда Алекс Родригес, твърди близък до звездата източник пред сп."Пийпъл"

"Тя изглежда наистина развълнувана. Той прекарва време със семейството й и на нея много й допада факта, че самият той е баща. Въпреки това е наясно, че е женкар и е предпазлива. За момента се забавляват. Тя се наслаждава на срещите с него, това е", твърди анонимното лице.

Поредна любовна раздяла за Дженифър Лопес

Те неведнъж са били засичани заедно в компании, а през последния месец Алекс все по-често прекарва времето си със семейството на певицата. Новоизлюпената двойка има по две деца от бивши „половинки“, на които им харесва да прекарват заедно времето си.

Родригес, който беше водещ бейзболист в МЛБ (Мейджър Лийг Бейзбол) не за първи път забива звезда от калибъра на Лопес. Преди гаджета са му били Кейт Хъдсън и Камерън Диас. 

Мъжете на Джей Ло

Новината идва малко, след като стана ясно, че Дрейк и Дженифър са охладняли един към друг и са поставили край на отношенията си. 

В сметката на певицата влизат танцьора Крис Джад, Охани Ноа, а също съпругът Марк Ентъни, от когото тя роди двама близнаци.

Последният й роман с Дрейк продължи само два месеца. Като основна от споменатите причини се посочват различните възгледи върху семейните ценности. ​

Кое е оръжието срещу бръчки на Дженифър Лопес?

Снимка: netinfo

Марая Кери: Не знам коя е Дженифър Лопес!

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти