Енджи Касабие съветва: ето как да убием вирусите с природни средства

В интернет пространството се публикуват не една или две рецепти за засилване на имунитета чрез природни продукти. Но друго си е, когато световноизвестен диетолог застане с името си зад една такава препоръка.

Енджи Касабие e категорична, че имунитет не се изгражда от една напитка, а е въпрос за добро хранене на клетъчно ниво. По думите ѝ имаме лош имунитет, защото не сме успели да храним клетките си правилно:

"Много от нас забравят факта, че трябва да се храним правилно. Имунитетът се подсилва от храната и грижите за тялото. Трябва да почистваме черния си дроб."

Енджи Касабие: диетологът, красавицата, силната - Edna жена, която обикнахме истински >>>

"Ние трупаме организма си с вредни храни, така органите ни остаряват. Всички трябва да прочистваме тялото си. Но не със сокчета, а с правилни храни, витамини и антиоксиданти."

Според нея най-лесно в домашни условия може да се направи сок от целина, който подобрява тонуса, изхвърля токсините и зарежда с витамини.

Освен лимон и джинджифил, Енджи Касабие препоръчва да се приемат витамини C и D. Към джинджифила, който приема сутрин на гладно, тя прибавя куркума, защото намалява нивото на възпаления в организма.

Какво ще ви се случи, ако ядете по една лъжичка куркума на ден?

Енджи Касабие роди момченце! >>>

Самата Енджи споделя, че е сама в този момент. На съпруга ѝ - Рабих, му се налага да замине в Ливан, за да изпълнява професионалните си ангажименти. Заради пандемията обаче там затварят границите и летищата. Младият тако все още не се е прибрал вкъщи, а бебчето им усеща липсата и видимо му липсва. 

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти