Емилия Кларк за последната Коледа на баща си: "Готова съм на всичко за още един миг с него"

емилия кларк
Снимка: Getty

Емилия Кларк отваря сърцето си и разказва за последната Коледа на баща си в емоционално интервю за The Observer. Той си отива от този свят през юли 2016 година след дългогодишна битка с рака.

Актрисата признава, че през целия си живот не е спирала да го изненадва с мили жестове. Но в един момент решила, че трябва да подготви нещо наистина голямо.

Така дошла и идеята да организира екскурзия до Северния полюс. А самото пътуване я кара да осъзнае истинската стойност на празника.

След два мозъчни аневризма Емилия Кларк споделя за борбата си на живот и смърт >>>

емилия кларк
Снимка: iStock

А точно това пътуване е последното, по време на което всички членове на семейството могат да бъдат заедно и да се насладят на компанията си: 

Това беше последната Коледа на баща ми. Сякаш нещо вътре в мен ми казваше, че сега е моментът да подготвя голяма изненада за него.

емилия кларк
Снимка: iStock

Един от най-разпознаваемите персонажи на Емилия е Денерис Таргариен от световноизвестния сериал "Игра на тронове". Тази роля ѝ помага да се отдаде на работата и да не мисли за трагичната загуба. Едновременно с това обаче ѝ коства редица неприятни преживявания:

Случвало се е да съм на обществено място с майка ми, която още оплаква покойния си съпруг. Идвали са фенове, за да се снимаме, и след като съм казвала "Не", са възкликвали: "Очаквах повече от теб. Мислех, че си нещо повече.

емилия кларк
Снимка: iStock

Днес, три години след трагичния ден, емоционално узрялата Емилия споделя своите виждания за Коледа:

Коледа е оправадание да прекараш време с близките си. А за мен Коледа е да оцениш и да се държиш здраво за това, което имаш.

Актрисата споделя, че светът става по-страшен след загубата на родител, но точно тази загуба я кара да израсне като личност. И най-важното: успява и да се освободи от своя токсичен "детски оптимизъм", който дълги години ѝ пречи да изгради реалистична представа за света. 

След два мозъчни аневризма Емилия Кларк споделя за борбата си на живот и смърт >>>

хороскоп

 

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти