Ема Стоун се омъжи тайно?

Ема Стоун
Снимка: Getty

Преди да започне пандемията на коронавирус Ема Стоун планираше сватбата си с писателя и режисьор Дейв Маккари.

След като отложи своя специален ден, който трябваше да се състои през март 2020 г., всички предположиха, че двойката ще насрочи сватбата си за момент, когато извънредното положение бъде отменено. Въпреки това, много фенове сега са убедени, че Стоун тайно се е венчала по време на карантината.

Този уикенд актрисата се появи като гост в YouTube каначала на Рийз Уидърспун “Hello Sunshine”, за да говори за живота с тревожно разстройство. Звездата от “La La Land” също така показа ръката си, на която изглежда, че носи венчална халка, а не своя перлен годежен пръстен.

Виждайки изчистената златна халка, феновете на актрисата се развихриха с коментари в социалните мрежи. Въпреки че не се знае със сигурност дали Стоун се е омъжила тайно, някои от почитателите ѝ явно са доста развълнувани от идеята.

Ема Стоун показа годежния си пръстен в публикация в Instagram през декември 2019 г. Пръстенът е проектиран от базирания в Токио дизайнер Катаока. Зашеметяващото бижу разполага с осем милиметрова перла в центъра си, заобиколена от миниатюрни диаманти. 18-каратовата златна халка на пръстена също е инкрустирана с диаманти, което прави пръстена невероятно блестящ.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

💕

A post shared by @ davemccary on

 

Още за четене:

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти