Ема Стоун не може да си представи живота без Райън Гослинг (ние също)

Ема Стоун и Райън Гослинг
Снимка: Getty

През последните години имахме щастието да гледаме Ема Стоун и Райън Гослинг заедно в цели три филма. Покрай снимките на „Оглупели от любов“ (2011), „Гангстерски отряд“ (2013) и най-вече „Ла Ла Ленд“ (2016), който донесе и на двамата номинации за „Оскар“, актьорите явно са станали доста близки приятели, както се убеждаваме и от нежната половинка на тандема.

Ема Стоун присъства на филмовия фестивал „Телурид“ в Колорадо, където беше наградена със сребърен медал за досегашната си кариера, която включва над 40 заглавия. Сред въпросите, които последваха 25-минутна ретроспекция на ролите ѝ, беше такъв за колегата ѝ Райън Гослинг.

Ема Стоун и Райън Гослинг
Снимка: Getty

Тя го нарече „скъп и прекрасен приятел“ и дори сподели: „Не мога дори да си представя какъв би бил живота ми без Райън.“

За съжаление, актьорът не присъстваше на събитието, защото се наложи да уважи подновяването на сватбените клетви на своята майка и нейния съпруг. Това обаче не попречи на 29-годишната актриса да го похвали и обясни какво е да играеш заедно с Гослинг:

„Той е много специален. Толкова е талантлив и е страхотно да работиш с него, защото много помага и се вълнува за цялостния процес. Той ме е научил много на щедрост.“

Ема Стоун и Райън Гослинг
Снимка: Getty
 

банери нови
Снимка: Edna

банери нови
Снимка: Edna

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти