Елена Телбис: Не съм сигурна, че искам да се занимавам с тази професия

Държа оттук на сетне нещата, с които се занимавам, да са читави, да има смисъл в тях. А да не са поредното нещо, в което евентуално бих взела участие, защото...защо не? Това каза актрисата Елена Телбис на Мариян Станков – Мон Дьо в предаването ,,Събуди се“ по NOVA.

,,По-бавно свиквам с нови хора около мен. Например, не се чувствам добре сред много хора. И си е някаква, според мен, черта на характера и си мисля, че това така ще си бъде просто. До ден днешен аз нямам понятие какъв е медийният ми образ. Не знам какъв е добре да бъде или какъв не е добре да бъде. Никога не съм налагала някакъв контрол върху това“, сподели тя.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Artvent (@artvent.bg)

Телбис допълни, че на нея ѝ се струва важно да говори, ако вижда, че има в нещо смисъл. Смята, че това да разказваш за себе си, за семейството ти, за любими места за почивка или любима храна, е безинтересно.

,,Беше трудно решение да напусна Народния театър, нали аз не съм го взела ей така. Още при предишното ръководство имаше неща, които мен ме оставяха в недоумение. Свалянето на голяма част от представленията от репертоара, които са хубави и пълнят салони. Когато видях, че има правила, които се оказва, че важат за едни, пък за други не важат. И това, понеже ми беше така много явно показано, мен дълбоко ме дистанцира. И от там на сетне вече решението беше лесно“, каза още Телбис.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Elena Telbis (@elenatelbis)

,,Не съм сигурна, че искам да продължавам да се занимавам с тази професия. Не казвам, че искам да се отказвам. Не съм взела това решение, но усещам, че от едно известно време все едно не ми е достатъчно. Или че не срещам хубави текстове. Или че не срещам много режисьори, с които много искам да работя. И тия неща като се натрупат едно връз друго“, допълни тя.

Телбис сподели, че много ѝ се пише за кино: ,,Истории, които ми хрумват, веднагински си ги представям как се разполагат като сценарий. Явно нещо в тая професия, колкото и да я обичам, ми е недостатъчно. Наистина искам, ако работя нещо, то да е такова, което няма как да не го направя. А това не се случва често“

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Artvent (@artvent.bg)

,,Всяка трета жена е жертва на сексуално насилие. Даже аз чисто интуитивно си казвам: ,,Не, това не може да е вярно!“, а то е. И моят въпрос по-скоро е как е възможно това нещо да не те интересува? Като индивид, ако си достатъчно чувствителен ли, не знам, то не се изисква кой знае каква чувствителност, това нещо те съсипва, като го чуеш, нали? Че момче е убито на пешеходна пътека. Или че две момичета са убити и прегазени на тротоара. И две години по-късно не знаем какво се случва с този човек. Той присъда ще има ли някога? А тези хора са легнали в гроба. И за близките им живот тук насетне няма“, каза още актрисата.

,,Избухват едни трагедии пред очите ни, ние говорим за тях, страдаме ги тия неща, след пет дни спираме. Защото виждаме, че нищо не се случва“, допълни тя.

Вижте какво още каза актрисата Елена Телбис пред Мариян Станков – Мон Дьо по NOVA във видеото по-горе!

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти