Елена Петрова: "Омръзва да играеш ролята на тъжно, влюбено момиче"

Актрисата Елена Петрова разкри в интервю за "Събуди се" как и къде ще прекара великденските празници и сподели какво би искала да се случи в кариерата ѝ в бъдеще.

Тя сподели, че мечтае да играе грозна, странна или пък чешит и за съжаление няма комедийна роля в киното, а много ѝ се иска. Шегува се, че никой не я кани заради чувството й за хумор.

Елена Петрова сподели още, че малко й е омръзнало винаги да получава ролите на тъжната и страдаща влюбена жена и не обича да я слагат в рамка. Признава, че една от най-трудните ѝ роли е била на Катерина в „Железният светилник”.

В това представление получих невероятни уроци. Това са първите ми стъпки в театъра. Натъжава ме това, че в живота ми ще се размина с много срещи – професионални и приятелски, признава Елена Петрова.

Тя поговори открито и за своето щастие в личен план.

„Пътят към щастието, да усетиш любовта и да я намериш е страшно труден. Щастието идва при този, който го усеща и го разбира. Стремежът ни към усъвършенстване се постига само през страданието”, каза в „Събуди се” актрисата.

„В момента се чувствам готова да експериментирам и да направя всякакви лудости. Просто трябва да се появят точните хора”, допълни тя.

Снимка: netinfo

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти