Едно откровено интервю с Мария Статулова: "Не ми омръзна да обичам!"

Едно откровено интервю с Мария Статулова: "Не ми омръзна да обичам!"
Снимка: netinfo

Мария Статулова е една от онези актриси, които промениха българското кино. 

Само година след като завършва ВИТИЗ, получава награда за най-добър млад актьор. 

Сред филмите, с които винаги ще я запомним, са "Откраднати очи", "Дунав мост", "Да обичаш на инат", Дами канят", "Адаптация".

В интервюто си с Мон Дьо в ефира на Нова телевизия тя каза нещо, което искаме всички да запомнят. За себе си, за Мария Статулова, за пътя напред:

"Не ми омръзва да обичам. И обичам да обичам". 

Актрисата разкри, че в училище е бягала от часовете, за да ходя на кино. Гледала големия екран и си представяла, че един ден ще бъде там. Тя не само попадна в голямото кино, но се и задържа там, успявайки да влюби в себе си няколко поколения българи.

Днес Мария е изиграла някои от най-емблематичните роли в българското кино. Тя разказва за началото, за най-добрата роля, за партньорството с най-големите в театъра и киното и за приятелите, които вече не са сред нас.

Мария Статулова връща лентата назад, за да разкаже за това какво е да си снахата на Йордан Радичков, какво би казал писателят за времената, в които живеем, и как любовта в нейният живот идва с един портокал? 

В този откровен разговор голямата българска актриса говори за първи път за болката. За физическата болка, която трябва да приемеш и да направиш всичко, за да надживееш. 

За болката от загубата на Невена Коканова, на Калоянчев, на Парцалев. За всяко нещо, кеото може да я разплче и да я накара да си спомни хубавото минало, гледайте интервюто. 

Насладете се на цялото итнервю на актрисата Мария Статулова пред Мон Дьо:

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти