Една млада и много талантлива певица се отказва от сцената

Американската поп певица Деми Ловато прави крачка назад от успешната си музикална кариера. 24-годишната Деми използва социалната мрежа "Туитър", за да обяви, че се оттегля временно от музикалния бизнес.

Новината шокира феновете на талантливата певица, която има над 38 млн. последователи в "Туитър". Звездата ще си вземе почивка от музикалната си кариера, защото е изморена от всичко.

"Толкова съм развълнувана за 2017 г. Взимам си почивка от музиката и светлините на прожекторите. Просто не съм за този бизнес и от медиите.“

В коментарите под публикацията феновете питат звездата, защо го прави и дали планира завръщане.

"Не знам. Вече не си заслужава. Бих се занимавала с благотворителност, ако трябва да съм честна. Само времето ще покаже", отговори Деми на свой почитател.

Само преди дни, певицата отговори на друг коментар на почитател. Млад художник, който харесва Деми Ловато, е нарисувал вокалистката като русалка. Той споделя творението си в "Инстаграм", което достига до очите на Ловато.

Тя, за негова изненада, споделя графиката и я коментира с думите: "Така ли трябва да изглеждат гърдите ми? Красива е, но това не е тялото ми". Разочарован от Деми, младият художник пише отговор до звездата.

"Ако съм нарисувал талията ти по-малка, а гърдите по-големи, е защото това е моята представа за това как искам да те нарисувам като русалка. Не означава, че трябва да изглеждаш така или някое друго момиче. Така си представям русалките. Потрудих се много върху рисунката и бях горд, но вече не".

 

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти