Edna любимка на публиката на 33 - перфектната Скарлет Йохансон

Edna любимка на публиката на 33 - перфектната Скарлет Йохансон
Снимка: Gettyimages/Gulliver

Днес една от най-любимите актриси на Холивуд става на 33! 

А всъщност Скарлет Йохансон не празнува сама - тя има брат близнак - Хънтър, който не е толкова популярен в медийните среди.

Родена е в Ню Йорк през 1984 г. Тя е само една от общо петте деца на датски архитект и еврейка. Има и брат бризнак – Хънтър Йохансон.

Звездни разводи vol. 2017 - Скарлет Йохансон се разделя със съпруга си

Ако искате да имате бърз достъп до всички интересни и вдъхновяващи статии всеки ден, свалете мобилното приложение на Edna от ТУК!
 

Кариерата ѝ в киното започва, докато е едва на 10 години с ролята си на Лора Нелсън в "Север“.

Сред знаменитите ѝ роли са "Изгубени в превода", "Момичето с перлената обица", "Нани", във филма на Уди Алън "Вики, Кристина Барселона", "Капитан Планета". А за снимките на "Черната Далия" гостува и у нас.

Съвети за красота от Скарлет Йохансон

Пробва се и в музиката. Първият ѝ албум е "Anywhere I Lay My Head" и съдържа различни версии на песни на композитора и певец Том Уейтс.

Тази година Йохансон се нареди и сред най-касовите холивудски филмови звезди на всички времена и е най-високо класираната актриса сред тях.

Какво е да пазиш живота на Скарлет Йохансон

Според анализаторите от сайта Бокс Офис Моджо, Йохансон намира място в Топ 10 благодарение на филмите с нейно участие, реализирали над 3 милиарда долара от продажбата на билети в САЩ. Успехът ѝ се дължи отчасти на ролите ѝ в продукции от комиксовата вселена на "Марвел".

Специално коледно интервю със Скарлет Йохансон

Най-касовата продукция с участието на Скарлет Йохансон, "Отмъстителите" (2012), реализира в домашния бокс-офис солидната сума от 623 милиона долара. През тази година почитателите на актрисата я гледаха във филмите "Книга за джунглата", "Аве, Цезаре!" и "Първият отмъстител: Войната на героите".

Скарлет Йохансон не вярва в моногамията!

Снимка: Getty/Images


Тя беше съпруга на актьора Райън Рейнолдс и след развода си с него се опита да пази личния си живот далеч от медийното внимание. Трудно ѝ е да успява. Сега половинка в живота ѝ е Ромейн Дюриак, от когото има и дъщеричка Роуз.

Освен в киното тази година двамата започнаха и страничен бизнес – отварят бутик за гурме пуканки в Париж. 

На кино: "Дух в броня" - заслужава ли си да гледаме новия филм със Скарлет Йохансон

Снимка: Getty/Gulliver

Той обаче няма да предлага пуканките в обичайния им вид, а под формата на екзотични гурме ястия, които самата Йохансон възнамерява да поднася на клиентите си.

Скарлет Йохансон отваря ресторант за пуканки

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти