Една красива жена в Кан и нейната "пеперудена" рокля, правена над 3000 часа

Айшвария Рай
Снимка: Getty/Gulliver

Индийската актриса и носителка на титлата „Мис Свят“ за 1994 година, Айшвария Рай, се превърна в кралицата на червения килим в Кан, след като се появи в спираща дъха "пеперудена" рокля. Боливудската звезда бе заложила на впечатляваща рокля на дизайнера Michael Cinco.

"Роклята бе създадена, за да изобрази неподправената мечта за метаморфозата на пеперудите", споделя самият дизайнер, говорейки за красивото си творение.

Резултатът е наистина зашеметяващ:

Айшвария Рай
Снимка: Getty/Gulliver

Дубайският дизайнер не е пестил средства при направата на роклята, тя е изцяло покрита с камъни Swarovski, а палитрата от цветове е толкова богата - от виолетово, през тъмно синьо, до червено. В края ѝ има 6-метров шлейф, който имитира "излюпването на красивата пеперуда от какавидата". 

Айшвария Рай
Снимка: Getty/Gulliver

Дизайнерът разкрива, че е работил над роклята повече от 3000 часа или иначе казано - 125 дни нон-стоп работа. Първоначално роклята е била създадена за изложение на марката Swarowski, но по-късно са преценили, че това творение е идеално за актрисата.

Айшвария Рай
Снимка: Getty/Gulliver

Това е втората поредна година, в която Айшвария се доверява на Michael Cinco при избора си на рокля за фестивала в Кан. Влюбени сме в стила й!

Айшвария Рай
Снимка: Getty/Gulliver

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти