Един силен мъж Телец, който умее да говори за чувствата си, да признава трудните си моменти и да плаче

tyt
Снимка: Pinterest

При споменаването на Дуейн Джонсън повечето хората си представят не само преуспелия и високоплатен холивудски актьор, но и "коравия мъжага", подвизавал се като кечист с прякора Скалата.

Предвид имиджа му мнозина допускат, че той е късметлия и е имал лек живот. Зад привидното обаче стои друга истина - Дуейн "Скалата" Джонсън се е борил с тежка депресия в младежките си години, за която и преди е говорил открито, съобщават Ройтерс и Контактмюзик.

tyt
Снимка: Pinterest

45-годишният Джонсън никога не се е страхувал да обсъжда трудното си минало - белязано от депресия, травми и живот с майка, бореща със собствените си демони, чийто опит да се самоубие той лично е предотвратил на крехката 15-годишна възраст.

tyt
Снимка: Pinterest

Сега, говорейки отново по темата, Дуейн Джонсън отправя призив към хората, и в частност към мъжете, които обикновено таят болката в себе си, да не се страхуват, защото "никой не е защитен срещу депресия".

tyt
Снимка: Pinterest

"Борбата и болката са реални. Навремето бях съкрушен и депресиран. Бях стигнал до положение, в което не исках да правя нищо, нито да ходя никъде. Плачех постоянно. Отне ми доста време да осъзная, че ключът е да не се страхуваме да говорим открито за проблемите с психичното здраве. Особено мъжете, които са склонни да сдържат болката си", споделя актьорът.

tyt
Снимка: Pinterest

Облягайки се на личната си история, Джонсън напомня на хората, борещи се с психични проблеми, че не са сами, че трябва да говорят открито и да знаят, че за тях има помощ.

tyt
Снимка: Pinterest

"С майка ми намерихме изцеление, но винаги се стремим да обръщаме внимание на чуждата болка, да помагаме и да напомняме на хората, че не са сами", допълва актьорът.

tyt
Снимка: Pinterest

Дуейн Джонсън освен това не пропусна да благодари в Twitter на феновете за разбирането и подкрепата, които е получил, след като за пореден път е засегнал болезнената тема.

tyt
Снимка: Pinterest

65г
Снимка:

Хороскоп за деня

Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня
Виж Съвет на деня
Съвет на деня

Авторите

Оферти