Един щастлив младоженец - Рики Мартин мина под венчило!

Един щастлив младоженец - Рики Мартин мина под венчило!
Снимка: netinfo

Спомняте ли си годините, в които слушахме "Livin' la vida loca" и животът беше толкова прекрасен - Рики Мартин беше най-секси мъжът на планетата, а всяка една от нас нямаше търпение да си легне, за да го сънува как ѝ предлага брак. 

За съжаление (наше) тези години отминаха, но най-хубавото е, че дори след като Рики обяви преди години, че е влюбен в мъж, а след това и се сгоди ► Рики Мартин се сгоди за приятеля си! ,ние не спряхме да се възхищаваме на привлекателната му визия и на чудесния му глас. 

Латино певецът вече е разменил брачните си клетви с партньора си - шведския художник Джоан Юзеф. 

 

#AllBlack #TimeisUP #GoldenGlobes

A post shared by Ricky (@ricky_martin) on

"Вече съм съпруг, но голямото парти ще го вдигнем след няколко месеца. Определено ще разберете за него. Разменихме брачните си клетви, заклехме се и подписахме всички необходими документи, включително и предбрачни договори", сподели развълнуваният Мартин.

През 2016 г. 45-годишният мачо обяви, че се е сгодил за Юзеф. Двамата не веднъж са споделяли копнежа си да организират публична церемония, която да бъде най-голямото събитие за шоубизнеса.

В свое интервю преди няколко месеца обаче изпълнителят на хита „Livin 'La Vida Loca”, който има осемгодишни близнаци, призна, че все още не са взели решение относно мястото на тържеството, тъй като се колебаят между Стокхолм и Испания.

Тогава той се пошегува, че никой не го е предупредил колко трудно всъщност се вдига сватба.

"Всеки говори за сватби, но никой не казва колко трудно се планират те. Не знаех, че ще е толкова сложно да организираме най-важния ден в живота си”, добави той.

Честито Рики, но моля те, не спирай да ни заливаш с невероятната си музика!

Снимка: netinfo

Последвай ни и в Инстаграм ТУК

Още интересни статии, които да прочетете:

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти