Джулия Робъртс: "Да, аз съм на 50, не съм перфектна, но съм щастлива!"

Джулия Робъртс: "Да, аз съм на 50, не съм перфектна, но съм щастлива!"
Снимка: netinfo

Тя е призната за най-красивата жена в света, тя има усмивка, която може да засрами дори сиянието на слънцето, тя е изключително талантлива актриса, но е и невероятна майка на три деца и отдадена съпруга с щастлив и хармоничен брак. Тя е Джулия Робъртс и отново спря дъха на всички с новата си корица за списание Harper's Bazaar!

Фотосесията е заснета в каньон сред истински скали, а актрисата е трябвало да преодолее своя страх от височини, за да заснеме една от най-знаковите корици в историята на изданието.

И в крайна сметка се получава така, че една от най-красивите жени на планетата сияе в приказна розова рокля „кацнала“ на скала. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Just a lil POP of Color 😊 #harpersbazaar #giambattistavalli #alexilubomirski

A post shared by Julia Roberts (@juliaroberts) on

Изданието избира темата на броя през ноември да бъде за смелостта, която талантливата актриса проявява, съгласявайки се да бъде снимана там. А самото интервю е направено не от кой да е, а от световноизвестната телевизионна водеща Опра Уинфри.

В разговора Робъртс споделя какво е да бъдеш майка и съпруга, как се справя с модерния начин на живот и социалните мрежи и как се чувства като 50-годишна жена.

На въпроса на Опра дали децата ѝ осъзнават колко популярна майка имат, тя споделя следното:

Когато започнаха да стават по-големи и да осъзнават, че хората ме разпознават по улицата, ме попитаха дали съм известна, а аз им отвърнах, че някои хора може би се сещат коя съм заради филмите, в които съм участвала. Няколко часа по-късно дойде въпросът им дали съм по-известна от Тейлър Суифт. Тогава разбрах, че децата възприемат славата по различен начин и за тях съм на първо място майка. Те си имат други идоли, което беше чудесно за мен.

Актрисата споделя, че най-големи трудности среща, когато ѝ се налага постоянно да чете лъжите на таблоидите, че със съпруга ѝ се развеждат. Тя и омъжена за оператора Даниел Модер от 2002 година, имат три деца и наскоро двамата отпразнуваха своята 16-годишнина от сватбата.

Най-вече се опитвам да щадя децата, за момента се опитвам да ги предпазя от лъжите на жълтите медии, но понякога сме в супермаркета и се случва да попаднем на списание с новина, че двамата се развеждаме за 275 милиона. Не е приятно, но гледаме да се шегуваме с такива случки.

Джулия разкрива още, че децата ѝ са я накарали да си направи профили в социалните мрежи, но понякога се ужасява от това колко лоши един към друг са хората там.

Аз съм 50-годишна жена, но не се почувствах добре, когато племенницата ми Ема си качи снимка с мен, защото коментарите бяха безпощадни. На кадъра тъкмо сме станали от леглото и сме без грим, което е страхотно и се чувствахме много щастливи, но отдолу всички коментираха как не остарявам красиво, как приличам на мъж и защо изобщо съм позволила тази снимка да види бял свят. Тези думи ме нараниха и дори не знам защо, а представете си какво биха причинили подобни думи на един тийнейджър..."

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

💚💚💚💚💚 2/3 Julia Roberts for Harper's Bazaar, November 2018 #juliaroberts #harpersbazaar

A post shared by ♔ Queens ♚ (@lovelyqueens) on

Актрисата говори смело за своята възраст и споделя, че никак не се притеснява, че вече е на 50. 

Защо трябва да се страхувам? С годините ставам все повече себе си, научавам все повече неща, прекарвам все повече време с хората, които обичам. Какво има да не харесвам на своите 50? За сега са доста приятни, завършва тя.

Вижте още:

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти